Convocades les Beques de Formació Professional de la Fundació Repsol

Es concediran una vintena d'ajudes a estudiants matriculats a centres de Tarragona, Reus, Valls i Vila-seca

Alumnes de formació professional de Tarragona
Alumnes de formació professional de Tarragona | El Punt Avui

 

La Fundació Repsol, en col·laboració amb el Complex Industrial de Repsol i Petronor a Tarragona, ha posat en marxa una nova convocatòria de beques per a alumnes de Formació Professional de Tarragona, Reus, Valls i Vila-seca per al curs 2018-2019. L'objectiu del programa és promoure i facilitar la Formació Professional com una opció educativa efectiva que millori la capacitat d'ocupabilitat dels joves. Per aquest motiu ofereix cent beques per a joves estudiants matriculats en centres educatius de diverses ciutats on Repsol té indústries: A Coruña, Cartagena, Puertollano i la zona industrial de Biscaia, a banda del Camp de Tarragona.

Al Camp de Tarragona, la Fundació Repsol concedirà una vintena de beques de 800 euros cadascuna, cinc d'elles destinades a alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà i quinze a alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior. Així mateix, el millor estudiant becat de cada cicle rebrà un bonus de 300 euros l'octubre del 2019, com a reconeixement al seu esforç. Podran accedir als ajuts aquells alumnes que cursin estudis de Formació Professional de les següents àrees: Electricitat/electrònica, Fabricació mecànica, Instal·lacions i manteniment, Edificació i obra civil, Energia i aigua, Química, Informàtica i comunicacions, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Sanitat i Seguretat i Medi ambient. 

 

Un any més, doncs, els alumnes interessats podran realitzar les seves inscripcions a través de la web de la Fundació Repsol, entre el 2 de juliol i el 16 d'octubre. Com a novetat, enguany les ajudes estaran obertes a estudiants d'FP dual, és a dir, aquells que realitzen la formació professional en alternança entre el centre educatiu i l'empresa. A banda, d'acord amb el compromís de Repsol i la seva fundació amb la integració social i laboral de persones discapacitades, un deu per cent de les places es reserven per a aquests estudiants. 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on