Antonio Baños podria ser el nou president de l'ANC

Es presenta al secretariat de l'organització

Antonio Baños en una imatge d'arxiu
Antonio Baños en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari

Antonio Baños podria ser el nou president de l'ANC, després d'anunciar la seva candidatura al secretariat de l'entitat. David Fernández, David Minoves o Adrià Soldevila també podrien ocupar aquest càrrec.

L'exlíder de la CUP al Parlament i periodista, ha argumentat via Twitter que presentarà la seva credencial a liderar l'Assamblea Nacional Catalana i que, segons ha relatat, l'assemblea territorial de Nou Barris li ha donat els avals necessaris per presentar candidatura. 

«Aquí el meu aval de la territorial de Nou Barris per presentar-me al Secretariat Nacional de l'ANC. Seguim! Fem República!», ha relatat el periodista i excap de files de la CUP per afirmar que ja comptava amb tot el necessari per aspirar a la plaça. 

La data clau per conèixer quin serà el veredicte final de la col·lisió independentista serà el pròxim 17 de març

«De moment, només es presenta al secretariat»

És el que ha assegurat l'entorn de Baños a 'El Món'. En aquest context, doncs, l'entorn de l'ex cap de files de la CUP relata que si és escollit, aquest serà el segon mandatari de l'ANC.

Altres presidenciables de la col·lisió —que va deixar Jordi Sànchez en ingressar a Soto del Real, on duu més de quatre mesos— són: Adrià Soldevila, David Minoves o David Fernàndez

17 de març, data clau

L'ANC ha convocat als seus socis el dissabte, 17 de març. Ho farà per escollir els 77 membres del Secretariat Nacional de l'associació independentista.

Just després, els 77 membres que aconsegueixin passar el primer tall, hauran de triar d'entre ells al nou president de l'entitat.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on