Un incendi domèstic desplega quatre dotacions de Bombers a Reus

No hi ha hagut ferits | Els veïns han alertat que sortia fum per l'escala de l'edifici
L'incendi s'ha declarat al número 78 del carrer de Pere el Cerimoniós
L'incendi s'ha declarat al número 78 del carrer de Pere el Cerimoniós | Jordi Olària

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplegat, aquest matí, al carrer de Pere el Cerimoniós de Reus. Han participat a l'operatiu, també, dotacions dels cossos policials i del Sistema d'Emergències Mèdiques. Els Bombers han rebut l'avís a les 9.17 hores d'aquest matí; alguns veïns els han alertat que hi havia fum a l'escala d'un edifici que sortia d'un habitatge. El cas és que el dispositiu d'extinció d'incendis, així com el d'emergències, s'ha desplegat al lloc on havia rebut l'alerta, el número 8 de l'avinguda de Pere el Cerimoniós.

Confusió en el lloc dels fets

Els Bombers han registrat l'avís al número 8 de l'Avinguda de Pere el Cerimoniós, però el foc s'ha produït al número 78 de la mateixa via, quan ja pren el nom de carrer de Pere el Cerimoniós. L'operatiu, que s'ha arribat a desplegar a l'inici de l'avinguda, s'ha desplaçat la meitat de la via per actuar on hi havia realment el foc. En arribar-hi han comprovat que no es tractava d'un incendi de grans dimensions, sinó que afectava un habitatge de la setena planta, on s'ha cremat una llitera per a fer massatges.

 

L'operatiu s'ha desplegat, inicialment, al número 8 de l'avinguda de Pere el Cerimoniós
L'operatiu s'ha desplegat, inicialment, al número 8 de l'avinguda de Pere el Cerimoniós | Jordi Olària

 

Sense ferits

El foc s'ha produït a l'interior d'un domicili on, segons alguns veïns, hi viu una persona que es dedica a la fisioteràpia. Segons els Bombers de la Generalitat, el que s'ha cremat ha estat una llitera per a fer massatges, dades que correspondrien, segons els veïns, a aquesta persona en concret. Malgrat el foc ha calcinat la llitera, i els veïns han alertat els Bombers quan han vist fum i han sentit olor de plàstic cremant, no s'han hagut de lamentar ferits ni persones afectades pel fum o el foc segons les informacions oficials.

 

El foc s'ha produït a la setena planta de l'edifici
El foc s'ha produït a la setena planta de l'edifici | Jordi Olària

 Comentaris
pepita
me agraden les noticias que posseu gracies

envia el comentari