VOX qualifica d'«intent d'assalt» la protesta dels CDR contra el seu congrés a la Selva

Segons expliquen, diverses persones haurien fet ús d'una motoserra i petards per tal de despertar-los a primera hora del matí
Imatge de l'hotel La Selva durant la tarda d'avui divendres, 6 de juliol
Imatge de l'hotel La Selva, on ha tingut lloc el campus de VOX | delCamp.cat

 

 

Episodis de certa tensió al campus d'estiu de VOX durant aquest cap de setmana a la Selva del Camp. La formació ultradretana afirma haver viscut un «intent d'assalt» en relació a les protestes de diversos integrants dels CDR —Comitès de Defensa de la República.

Motoserra i petards

Asseguren que aquest diumenge, 8 de juliol, a primera hora del matí, una vintena de joves han fet ús d'una motoserra sense cadena i de material pirotècnic per fer soroll i despertar els militants i simpatitzants del partit que s'allotjaven en un hotel del municipi.

 

Segons VOX, els manifestants han llençat ous a la piscina de l'hotel, «sense fer mal». També expliquen que un vehicle ha estat ratllat i pintat, l'única acció per la qual la formació diu que té intenció de denunciar. El partit ha enviat un comunicat alertant dels incidents. El primer dia de campus també hi va haver una manifestació contrària a VOX.

Efectius dels Mossos d'Esquadra han estat fent vigilància a la zona, sense que s'hagin produït ni detencions, ferits o cap conseqüència remarcable, segons han confirmat fonts de la policia catalana.

 

Màscares blanques contra VOX

Unes dues-centes persones amb caretes blanques van concentrar-se, pels volts de les set de la tarda de divendres, 6 de juliol, a la rodalia de l'hotel La Selva, al carrer dels Molins, al municipi de la Selva del Camp. Els manifestants, responent a la convocatòria feta pel Comitè de Defensa de la República (CDR) selvatà, van protestar contra el congrés estatal que el partit polític VOX ha dut a terme aquest cap de setmana —entre el 6 i el 8 de juliol— al municipi del Baix Camp. 

 

Imatge parcial del dispositiu dels Mossos d'Esquadra
Dues-centes persones van protestar contra el congrés de VOX | delCamp.cat

 

Important dispositiu dels Mossos d'Esquadra

Divendres, davant de l'hotel on enguany ha tingut lloc l'anomenat 'Campus de Verano' de VOX, els Mossos d'Esquadra hi van desplegar un dispositiu considerable, amb tres furgonetes i mitja dotzena de cotxes patrulla. D'aquesta manera, la policia va barrar el pas de la concentració a la rotonda de la plaça del Molí, situada just davant de l'edifici de l'hotel La Selva.Comentaris

envia el comentari