El CDR de Reus col·loca cartells de «Municipi de la República Catalana» a les entrades de la ciutat

S'han col·locat a set de les entrades a la ciutat

Imatge d'un dels cartells de «Municipi de la República catalana» col·locats sota del de «Reus».
Imatge d'un dels cartells de «Municipi de la República catalana» col·locats sota del de «Reus». | cedida

La ciutat de Reus s'ha llevat aquest dilluns, 23 d'abril, amb un afegit als cartells de «Reus» de l'entrada del municipi. Són els cartells «Municipi de la República Catalana», que s'han col·locat a sota dels senyals amb el nom de la ciutat. Es tracta de l'enèsima acció obra dels Comitès de Defensa de la República (CDR), en aquest cas del CDR de Reus. S'han col·locat en set de les entrades a la ciutat, entre les quals les entrades per l'avinguda de Riudoms, a la carretera de Falset i a l'avinguda de Salou. 

Ja es va col·locar el cartell de l'AMI

El mes de juny de l'any passat es va dur a terme una acció semblant, i és que ja es va col·locar el conegut cartell de «Municipi adherit a l'Associació de Municipis per la Independència». Llavors el cartell es va col·locar sota el senyal de «Reus» ubicats en dues entrades de la ciutat, l'avinguda de Tarragona i l'avinguda de Salou. En aquella ocasió es va fer amb un acte celebrat la tarda del 9 de juny, i on van assistir representants dels partits independentistes de Reus. La ciutat va decidir adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) el 13 de juliol del 2013 després d'aprovar-se durant el ple de l'Ajuntament. Ara bé, un recurs presentat per Ciutadans va provocar que finalment no pogués entrar-hi, malgrat que el cartell es va col·locar de totes maneres. 

Ara bé, tres dies després els cartells de l'AMI van ser boicotejats de forma anònima. El cartell situat a l'avinguda de Tarragona va ser arrencat, mentre que el que estava col·locat a l'avinguda de Salou va aparèixer guixat amb la bandera espanyola. Aquesta situació ja s'havia donat en altres municipis catalans que havien col·locat el cartell de l'AMI a la seva entrada.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris
¡¡¡Que pesaosss!!!
La resistencia
Pues ya no están. Ves por on.

envia el comentari