Es fa pública la declaració completa de Josep Prat sobre el cas Traiber

L'imputat en totes les peces del cas INNOVA va accedir a col·laborar amb el jutge sobre les pròtesis fa poc més d'un any

Fa poc més d'un any, Josep Prat, imputat en totes les peces del macrocas de corrupció INNOVA, accedia a col·laborar amb la justícia en la peça 4, la que investiga el cas relacionat amb Traiber. L'exgerent d'INNOVA prometia explicar la seva veritat per aconseguir reduir la seva pena. Fa un any, es filtraven algunes de les paraules de Prat, qui disparava contra Lluís Miquel Pérez. Ara us deixem amb la declaració completa de qui fou el màxim responsable tècnic del conglomerat d'empreses municipals sobre Traiber, després que s'hagi aixecat el secret de sumari d'aquesta peça, que, segons ell, assegura que Traiber va ingressar diners a CiU abans de les eleccions del 2011 i que després va voler «cobrar-ho»; tot i que no aporta proves i segons els documents fets públics tampoc la Guàrdia Civil n'ha acabat trobant.

 

 

 Comentaris
Josep
Molt bé, no hi ha proves, però el que declara Prat quadra amb les pressions de dalt que apunten Joan Benet i el metge traumatòleg, i amb el reconeixement de les reunions amb els consellers per part de la Gomis i del propi Pelli. I està clar que el Pelli va cada dia a veure consellers a Bcn de la maneta amb empresaris de Reus. I la documentació, què voleu,? Una carpeta a CDC-Reus on posi "finançament Traiber"? Feu riure!
Misericòrdia
Ja era hora que algú posés els punts sobre les is. Pelli i Gomis, o Gomis i Pelli, com Isabel i Fernando, tanto montan, montan tanto, (O MONTABAN) han portat Reus al ridícul més absolut. Si us plau, alcalde, dimiteixi. Deixi que els reusencs tornem a ser alguna cosa.

envia el comentari