Pellicer repetirà els 'Dilluns amb l'alcalde' entre octubre i desembre

El batlle s'ha trobat, durant la primera ronda, amb 137 persones amb qui ha discutit 302 qüestions
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, durant el balanç dels 'Dilluns amb l'alcalde'
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, durant el balanç dels 'Dilluns amb l'alcalde' | Jordi Olària

«Se'ns va ocórrer una mica massa tard», sentencia l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, respecte els 'Dilluns amb l'alcalde'. Es tracta d'una part del seu programa de proximitat a través del qual veïns i veïnes de Reus poden anar-lo a trobar, cada quinze dies, en un centre cívic diferent de la ciutat. L'objectiu, manté el batlle, és acostar-se a la ciutadania i ser conscient dels problemes de la ciutat. Després d'una primera ronda pels sis centres cívics reusencs, Pellicer s'ha trobat amb 137 persones, unes 23 per sessió, afegeix, i ha tractat 302 qüestions diferents, 204 de les quals «ja estan tancades».

Via pública i Guàrdia Urbana capitalitzen les reclamacions

Tal com els vam mostrar en la crònica d'una d'aquestes sessions, la Via Pública, però també la Guàrida Urbana són les àrees més recorrents entre els reusencs que interpel·len l'alcalde. El primer departament ha estat protagonista de 111 de les peticions o reclamacions fetes, principalment, per qüestions de neteja i manteniment. Pel que fa a la Guàrdia Urbana, que té relació amb una vuitantena llarga de casos, les qüestions més repetides són sobre mobilitat i seguretat.

 

 

A la tardor, segona ronda

Carles Pellicer es mostra «molt satisfet» després d'haver conclòs la primera ronda d'aquests 'Dilluns amb l'alcalde', una iniciativa que assegura que repetirà entre octubre i desembre. Afirma que han detectat més afluència de veïns a mesura que han anat passant les setmanes, per una banda perquè el projecte s'anava coneixent més, i per l'altra perquè des del mateix govern s'anunciava de manera més eficient a l'entorn del centre cívic que toqués visitar. Pellicer, de fet, no descarta fer una tercera ronda de trobades a principis del 2019, abans no s'entri de ple en període electoral.Comentaris
Gilbert
No patiu tornarà a ser alcalde. L'oposició no es posarà d'acord ni treurà majoria per poder encapçalar una proposta alternativa. Són d'un nivell polític molt justet. Per altra banda, el PSC tal i com a avançat el seu líder farà de comodí, pactarà amb qui sigui i sense línies vermelles. Pellicer ho tens molt bé.

envia el comentari