Els comerciants valoren positivament la segona jornada 'A Reus fem comerç!'

La ponència principal ha girat entorn als aparadors i l'atenció als clients | Alguns consideren positiu el concepte de jornada més enllà de la temàtica
La segona jornada 'A Reus fem comerç!' s'ha celebrat a Cal Massó
La segona jornada 'A Reus fem comerç!' s'ha celebrat a Cal Massó | Cedida

Comerciants i botiguers de Reus s'han trobat, per segona vegada, en el marc de les jornades 'A Reus fem comerç!'. Cal Massó s'ha convertit, de nou en un lloc de debat per al teixit comercial amb la col·laboració de l'Institut Superior de Comerç Komercium. Si la primera sessió va girar entorn els nous models de consum i el comportament dels consumidors, aquesta segona s'ha dirigit, en part, a l'aparador i l'atenció als clients. L'Agència Reus Promoció ha explicat als presents la nova fase de la campanya 'Visit Reus', a la qual ja s'han adherit alguns comerços, per tal que tots els que hi han assistit en siguin coneixedors i vulguin participar-hi. S'ha presentat, també, la campanya d'estiu, 'Visit Reus Summer.

Instructuva i didàctica

La ponència central ha estat «instructiva i interessant», segons explica Pau Salvadó, representant dels comerciants d'El Pallol. Salvadó manté que s'han exposat els conceptes de manera prou didàctica perquè cada negoci pugui adaptar-los a les seves circumstàncies, «tan si té 500 metres quadrats com 50». Altres, com Montsant Font, de la Llibreria Gaudí, fan èmfasi en el concepte de jornada en si, més enllà de la temàtica de cadascuna d'elles.

Els comerciants de Reus participen a la segona jornada 'A Reus fem comerç!'
Els comerciants de Reus participen en la segona jornada 'A Reus fem comerç!' | Cedida

 

El concepte de jornada

Montsant Font considera que la iniciativa d'establir una sèrie de jornades l'any en pro del comerç local és positiu. Afirma que «un dia t'interessarà més la ponència i un altre dia menys, segons el teu tipus de negoci, però és bo que es faci». Així, doncs, n'hi ha que ho veuen com un espai de trobada entre comerciants i botiguers locals per estrènyer relacions entre ells, però també per formar-se en benefici del seu negoci.

 

També l'horari és positiu, per alguns dels responsables dels negocis amb qui ha parlat delCamp.cat. Amb la presentació a dos quarts de dues, les ponències han començat a les dues del migdia i s'han allargat fins abans de les cinc, un horari en què bona part dels negocis tanquen en horari de migdia i, per tant, els seus gerents, propietaris o responsables poden assistir-hi.Comentaris

envia el comentari