Tot a punt pel cinquè aniversari del Punt de Voluntariat de Reus

La celebració tindrà lloc el 12 de juliol al Centre Cívic del Carme
La festa tindrà lloc el dijous, 12 de juliol
La festa del cinquè aniversari tindrà lloc el dijous, 12 de juliol | ReusDiari.cat

L’Ajuntament de Reus organitza la festa del cinquè aniversari del Punt de Voluntariat, que tindrà lloc aquest dijous, 12 de juliol, al Centre Cívic del Carme a partir de les 18.00 hores. El Punt de Voluntariat és un servei municipal que actualment depèn de la regidoria de Benestar Social i és gestionada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

L’objectiu de la festa és agrair i donar a conèixer la feina que fan les persones voluntàries i les entitats associades. Cal destacar que, des de l’any 2013, el consorci presta aquest servei amb l’objectiu d’orientar, informar i assessorar les entitats i la ciutadania sobre el voluntariat. A més, ha permès que actualment 331 persones realitzin tasques relacionades amb el voluntariat a 59 entitats diferents del municipi.

 

D’altra banda, des de l’1 de gener fins a l’1 de juliol de 2018, s’han inscrit un total de 24 persones a través del Punt de Voluntariat per col·laborar en algun projecte del voluntariat i 5 entitats.

 

El cinquè aniversari

El dijous, 12 de juliol, des de les 18.00 a les 20.00 hores tindrà lloc el cinquè aniversari del Punt de Voluntariat. Serà una festa oberta a tots els públics, en la qual es realitzaran diferents activitats relacionades amb el voluntariat. Els actes seran organitzats per la Fundació Frederic Bara, el Taller Baix Camp i la FCVS. A més, es farà un berenar i un espectacle de ball a càrrec del grup Down Revolution.

 

Què és el Punt de Voluntariat?

És un servei municipal que té l’objectiu de fomentar i informar dels projectes de voluntariat que proposen les entitats del municipi per tal d’atraure més persones. D’altra banda, assessora les persones que es volen sumar a la iniciativa i col·labora amb les entitats socials perquè puguin donar a conèixer els seus projectes. 

 

L’horari d’atenció al públic del Punt de Voluntariat és els dimarts de les 17.00 a les 19.00 hores i els dijous de les 10.00 a les 12.00 hores, excepte els mesos de juliol i agost, en què només obre dijous al matí.Comentaris

envia el comentari