'Estiu 1993' inaugura el cinema a la fresca a Reus

La previsió és que hi hagi cinema a l'aire lliure gratuït els dimarts i dijous de juliol a les 22 hores a La Palma
'Estiu 1993' serà la primera projecció del cinema a la fresca a Reus | Ajuntament de Reus

El cicle de 'Cinema a la Fresca' dóna el tret de sortida a Reus aquest dimarts 10 de juliol amb el film 'Estiu 1993', de Carla Simón. Com tots els dimarts i dijous de juliol, la projecció començarà a les 22 hores a La Palma i serà gratuïta. La iniciativa forma part de les activitats de 'L'estiu a la fresca', organitzat per l'Institut Municipal Reus Cultura. 

El programa de pel·lícules del cinema a la fresca

A més de la pel·lícula de Carla Simón, estan previstes 'Gru 3: Mi villano favorito' el dia 12, 'Los archivos del Pentágono' el dia 17, 'El secreto de Marrowbone' el 19 de juliol, 'La Bella y la Bestia' el 24, 'El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares' el dia 26 i 'El otro guardaespaldas' el 31 de juliol. 
 
'L'estiu a la fresca' ja s'ha posat en marxa amb els festivals FAR i Reus Blues, i té previst que hi hagi sessions de cinema a l'aire lliure cada dimarts i dijous. A més, també hi haurà un cicle de cinema fantàstic que organitza l'Associació de Jugadores i Jugadores de Rol al Jardí de la Casa Rull, els concerts al Racó de La Palma o els dos cicles d'estiu de les Biblioteques Municipals de Reus: les 'Biblioteques amb DO', a la Xavier Amorós, i les 'Biblioteques Chill-out', a la Pere Anguera

 

Monòlegs i música per amenitzar Reus

A més, els dimecres del mes de juliol a les 21:45 hores hi tindrà lloc el cicle de 'Monòlegs a la fresca', amb entrada gratuïta. Els dijous a les 21 hores es farà també el cicle de concerts 'Fil Musical', també sense cost. Per últim, el 'Rullet de Tarda' els divendres de juliol al vespre diferents DJ donaran color al jardí de la Casa Rull, que és on es desenvoluparan les activitats esmentades. 
Dins el marc de les activitats d'estiu s'inclouen el cicle 'Música als barris', amb motiu del Reus Ciutat de la Música 2018 amb concerts durant tot el mes o els 'Divendres musicals' i un 'Vermusic' al jardí de l'Estació Enològica el proper 20 de juliol. 


Comentaris

envia el comentari