Xavier Suárez nou president d'Unió Democràtica a Torredembarra

L'assemblea local l'ha escollit per unanimitat | Les exregidores Paqui Felguera i Èlia Rodríguez continuen a l'executiva


 

L’assemblea d’Unió Democràtica de Catalunya a Torredembarra ha escollit per unanimitat Xavier Suárez com a nou president local del partit. En el seu discurs com a nou president davant de la militància, Suárez ha remarcat «el compromís i la ferma voluntat de recuperar el partit ara que les coses no són fàcils i després de les dificultats i dels resultats que no han estat gens positius, i ser capaços de regenerar aquest projecte que sempre ha estat i estarà al servei dels torrencs». «Em sento amb la fermesa necessària per encapçalar aquest repte, treballant en equip, sumant, amb esforç, dedicació i compromís amb Torredembarra, i fent-ho des dels valors d’Unió», ha refermat.
 

El nou president local també ha destacat la tasca duta a terme aquests darrers anys amb la constitució d’Unió de Joves –única formació que té joventuts a Torredembarra– i la feina feta des de l’Ajuntament en l’anterior i en aquesta legislatura. Així mateix, ha dit que serà essencial treballar en equip i obrir-se a la ciutadania per tal de presentar propostes i fer-les arribar a l’Ajuntament a través del nostre regidor, Joel Navas. «Tenim la responsabilitat i el plaer de posar aquesta primera pedra, una pedra que metafòricament parlant, és un clam al futur, als reptes assolits i als que vindran, a la prosperitat i als encerts que puguem i devem assolir com a formació amb més de 80 anys d'història», ha remarcat.
 

Suárez ha volgut mostrar el seu suport a les exregidores Paqui Felguera i Èlia Rodríguez que es troben en un procés judicial i que «tenim la certesa que s’esclarirà i es demostrarà la seva innocència». A més, ha demanat «respecte per la presumpció d’innocència» i ha criticat el judici polític que en tot moment se’ls ha fet. Felguera mantindrà la vicepresidència i les noves incorporacions en l’executiva són Rafa Gómez com a secretari i Èlia Rodríguez com a tresorera. Xavier Suárez ha agraït la seva disposició i manté la confiança en ells.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on