Treballadores del forn de l'exalcalde de Torredembarra denuncien impagaments

Fa sis mesos que no cobren i el jutge ha donat la raó a tres dels casos

Set empleades dels forns MAES, propietat de l'exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, han denunciat el batlle per impagament. Així mateix, segons informa el Diari Més, les empleades haurien imposat una denúncia contra Masagué per incompliment de contracte després que no se'ls hagi pagat durant sis mesos. El jutge ha fallat de manera favorable a tres de les empleades denunciants.

Tot i així, una d'elles explicava al diari que «som quinze persones que no hem cobrat [...] només ha abonat alguna quantitat a algun dels treballadors». Per la seva part, Daniel Masagué al·lega que té els seus comptes i béns immobilitzats per part del jutge del cas Torredembarra. A més, el mitjà territorial ha parlat amb l'advocat del sindicat CNT, Miguel Lucena, que ha assessorat les treballadores en el moment de presentar les denuncies. Segons explica, «Masagué no es presenta als judicis».
 
 
D'altra banda, l'exbatlle declara al diari Més que «en comptes de tancar fa un any i mig, he volgut aguantar, per no deixar al carrer a quinze famílies». No entén que es vulgui denunciar públicament i considera que és «fer llenya de l'arbre caigut» i que no es valora la voluntat de tirar endavant el negoci. L'advocat de les denunciants afirma que Masagué haurà d'abonar les quantitats que se li reclamen i que «no pot declarar-se insolvent perquè els forns funcionen i cada dia entren diners».


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on