El portaveu del PSOE assegura que Puigdemont és «una espècie de Charles Manson»

Explica que l'independentisme té «comportaments de secta» i que els catalans «s’exposen a un suïcidi col·lectiu»
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el 12 de setembre de 2017.
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el 12 de setembre de 2017. | CatalunyaDiari.cat

Creixen exponencialment els crítics de Carles Puigdemont. Instal·lat a Brussel·les des de fa més de 100 dies, l’expresident de la Generalitat està travessant un dels moments més convulsos de la seva vida.

 

Després que Roger Torrent ajornés la sessió que l’havia de fer president de Generalitat i que el portal belga l’Echo revelés les xifres de la mansió que Puigdemont volia llogar a Waterloo —a només 20 quilòmetres del centre neuràlgic de Bèlgica—, ara al gironí l’hi ha sortit un altre detractor. I aquest, de fet, no s’està per ‘històries’.

«És una espècie de Charles Manson»

És la taxativa i duríssima declaració d’Óscar Puente a la 'Cadena SER'. El portaveu del Partit dels Socialistes de l’estat ha optat per carregar ostensiblement contra Carles Puigdemont i ha volgut fer-ho d’una manera força ‘especial’.


«Un veu certs components de comportaments de secta en una part de l'independentisme perquè dóna la sensació que aquest home és una espècie de Charles Manson i els té a tots ficats en una habitació», ha explicat Puente.

 

Al fil de la crítica, aquest ha prosseguit explicant que «fa la sensació que s’exposen a un suïcidi col·lectiu, però el dolent és que estan arrossegant amb al poble català» i ha afegit: «Arrosseguen també al poble espanyol, que estan relegant els problemes reals del país a totes aquestes històries que no van enlloc».

 

Charles Manson, un dels assassins més perillosos del segle XX
El rostre de Charles Manson, un dels assassins més perillosos del segle XX | CatalunyaDiari.cat

 

Puigdemont equiparat amb un excèntric assassí en sèrie

La història de Charlie Manson va tornar a sortir a la palestra després que morís a principis del passat mes de novembre. Manson, un dels líders sectaris més sanguinaris i recordats de la història dels Estats Units, va organitzar un moviment en el qual van morir fins a 9 persones.

 

Óscar Puente, portaveu del PSOE, en una imatge d'arxiu
Óscar Puente, portaveu del PSOE, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

 

Amb uns fets que van ocórrer a partir de finals de la dècada dels setanta del segle passat, ara el portaveu socialista espanyol ha volgut equiparar a Carles Puigdemont, expresident de la Generalitat perseguit per la justícia pel referèndum de l'1-O, amb Charlie Manson, un dels personatges més terribles del segle XX.