Nacho García serà el nou primer secretari de la JSC del Camp de Tarragona

El tarragoní va ser escollit per unanimitat durant el VI Congrés dels joves socialistes de les comarques tarragonines, celebrat el cap de setmana del 21 i 22 d'abril

Imatge de la nova comissió executiva de la JSC del Camp de Tarragona
Imatge de la nova comissió executiva de la JSC del Camp de Tarragona | Cedida

Nacho García Latorre ha estat escollit com a nou primer secretari de la federació del Camp de Tarragona de la Joventut Socialista de Catalunya. L’elecció, per unanimitat, ve tenir lloc durant el VI Congrés dels joves socialistes de les comarques tarragonines, que es va celebrar el cap de setmana del 21 i 22 d’abril sota el lema ‘canviar el passat per construir el futur’.

En el seu discurs com a nou primer secretari de la JSC al Camp de Tarragona, García va destacar el creixement del nombre de militants que, en els últims temps, ha permès recuperar l’agrupació de la JSC de Valls, i va animar els afiliats a «defensar els valors republicans, socialistes i feministes que sempre ens han caracteritzat com a organització, juntament amb la reivindicació de la justícia social que forma part del nostre ADN polític».

En referència a la situació política actual, el nou primer secretari va fer una crida a superar la política de blocs i a defensar la necessària reconciliació entre catalans per recuperar la cohesió cívica, sense vencedors i vençuts. García hi afegia que «davant dels nacionalismes identitaris excloents, siguin els que siguin, volem dir alt i clar que la JSC està dempeus, està forta i està amb ganes i il·lusió per treballar per l’avenç social de tot el poble de Catalunya».

Contra l'augment de les taxes i matrícules universitàries

García Latorre, d’altra banda, també va lamentar la pèrdua d’uns 70.000 estudiants universitaris catalans durant els darrers anys, va dir, «per culpa de l’augment indiscriminat de les taxes i matrícules universitàries i de formació professional que ha impulsat la dreta de sempre, ja es digui PP, Ciudadanos o Convergència - PdeCat - Junts per Catalunya. Nosaltres volem ser la veu que defensi els interessos dels joves de les nostres comarques davant de les retallades imposades per aquells que discrepen pel que fa al nombre de franges de la bandera, però que sempre coincideixen en les retallades socials que laminen el futur dels joves».

Nova executiva pels propers anys

Al VI Congrés dels joves socialistes de les comarques tarragonines també s’hi va escollir, per unanimitat, la nova executiva de la JSC del Camp de Tarragona, que estarà formada per la reusenca Laura Vidal, com a secretària d’organització; el vendrellenc Christian Soriano, com a adjunt a organització i secretari de formació; el vallenc Albert Soriano, com a secretari de cohesió territorial i ensenyament; el tarragoní Ismael Fraire, com a secretari de comunicació i xarxes, i la canongina Lucía López, com a vocal.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on