El Vendrell ha de regularitzar desenes de contractes que no s'ajusten a la llei

Sí Se Puede afirma que des d'Intervenció s'ha instat a resoldre immediatament la situació

L'Ajuntament del Vendrell haurà de resoldre en els propers dies la situació de diversos contractes que no s'adeqüen al que marca la normativa. Tal com ha denunciat el grup municipal de Sí Se Puede, «el nou interventor ha instat a posar al dia una situació que no era regular, amb diferents contractes caducats o amb pròrrogues que no es podien donar», segons Oscar Blasco. Els dos regidors han lamentat que se'ls ha facilitat molt poca informació al respecte i han denunciat el «silenci absolut» que hi ha des de secretaria i intervenció.

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha confirmat que l'Ajuntament «porta anys resolent la situació de diferents contractes» i ha avançat que en pròximes dates «farem un balanç de la situació». Per tal de demanar aquestes explicacions, des de Sí Se Puede han apuntat que exigiran que se celebri un ple extraordinari, pel qual necessiten que un mínim de sis regidors els donin suport. «En aquest ple demanarem que l'alcalde detalli la situació, així com que es faci una auditoria per part de la Diputació de Tarragona», ha avançat Verónica Moreno.

Els dos regidors de Sí Se Puede creuen que alguns dels contractes podrien estar aturats en aquest moment per ordre del nou interventor, fins que no es resolgui la seva situació. Blasco i Moreno s'han mostrat molt crítics amb les dificultats que els han posat des de l'Ajuntament per tenir informació sobre el tema, i avisen que si abans de l'abril no es donen explicacions, denunciaran la situació al Síndic de Greuges i a la Comissió del Dret a l'Accés de la Informació.

L'Ajuntament del Vendrell ha estat immers els últims anys en un procés de revisió dels diferents contractes, amb l'objectiu de posar-los al dia. Segons es desprèn de la denúncia de Sí Se Puede, l'arribada fa uns mesos d'un interventor de l'estat podria ser la causa que ara s'hagin hagut d'accelerar certs tràmits en aquest àmbit.

   


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on