La Diputació concedeix prop de 12 milions d'euros en la primera selecció del PAM 2018

En aquesta primera fase es beneficiaran 98 municipis del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

Imatge d'un Ple de la Diputació de Tarragona
Imatge d'un Ple de la Diputació de Tarragona | ACN

La Diputació de Tarragona ja ha aprovat la concessió de la primera selecció del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2018. El resultat, un total de 98 municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre es beneficiaran d’una concessió econòmica d’11.834.899 euros. D’aquesta subvenció, cada municipi rebrà la seva quantitat corresponent  amb la qual podrà materialitzar inversions  o bé sufragar despeses corrents, o destinar-ho a ambdues coses.

El 71% de la subvenció per a realitzar inversions

En aquesta primera selecció del PAM 2018, que es va resoldre el 25 de maig, un total de 200 actuacions es beneficiaran de les ajudes concedides. Dels gairebé 12 milions d’euros atorgats en aquestes primeres subvencions, els ajuntaments destinaran més de vuit milions d’euros, és a dir, el 71 % de l’import concedit en aquesta primera selecció, va destinat a realitzar inversions en els municipis. La resta de la subvenció, uns tres milions d’euros, s’invertiran a sufragar despeses corrents.

Resolució de la segona fase, al setembre

El període de presentació a la segona selecció del Pla d’Acció Municipal 2018 es va tancar el passat 18 de maig. En total, en aquesta fase s’hi han presentat 207 projectes més. En aquest cas, la Diputació de Tarragona preveu resoldre les sol·licituds de la segona fase al mes de setembre, perquè cada municipi pugui realitzar les seves inversions.

22 milions d’euros en el PAM 2018

Al llarg del període 2017-2020, la Diputació de Tarragona té previst destinar una dotació econòmica de més de 80 milions d’euros a aquest objectiu. En l’edició del PAM 2018, s’injectaran 22 milions d’euros als municipis i a les entitats descentralitzades del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, perquè puguin fer realitat nous projectes i per ajudar-los a sufragar les despeses corrents.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on