El temporal de llevant s'avança i comença divendres

A partir de dilluns baixaran notablement les temperatures

Imatge d'arxiu d'una llevantada.
Imatge d'arxiu d'una llevantada. | cedida

Sembla que a la primavera li està costant arribar, ja que aquest dimecres, 4 d'abril, avisàvem que vénen almenys sis dies de pluja bastant seguida, amb algunes intermitències, i que a més a partir de dilluns s'hi afegiria el fred. Davant les últimes informacions, aquest dijous hem de dir que tot segueix igual, però que el temporal s'avança 24 hores i el mal temps començarà aquest mateix divendres. 

Així que aquest dijous ha estat l'últim dia amb un temps de migdies tebis i nits fredes, però a partir de demà tornaran les pluges a totes les comarqueses podrien allargar, amb intermitències, fins dimecres o dijous de la setmana següent.

Divendres ja ens despertarem amb molts núvols i al llarg del dia les pluges s'aniran estenent fins dissabte al migdia, en què parlarem de més clarianes tot i la possibilitat de ruixats en qualsevol moment. 

Temporal de llevant a la costa

A partir de divendres el vent de llevant serà d'intensitat entre moderada i forta, i anirà guanyant presència al litoral català. Caldrà anar molt amb compte amb les onades. 

El vent de llevant serà d'intensitat moderada i forta.
El vent de llevant serà d'intensitat moderada i forta. | cedida

 

Diumenge més pluja i baixada de les temperatures

Per diumenge es preveu que les pluges tornin a guanyar terreny, i serien més seguides i generals. A més, les temperatures baixaran força, tornant-nos a l'hivern de cop, i la cota de neu també es tornarà a desplomar a 900 o 1.000 metres.

Setmana de temperatures baixes

Sembla que gran part de la setmana pròxima tindrem un temps molt insegur amb temperatures baixes, però caldrà seguir amb atenció les actualitzacions per ajustar les previsions. Ara bé, per ara tot apunta que el que vénen són dies de pluja i fred de nou.

Del fort temporal de vent a les pluges intenses

Cal recordar que aquest passat cap de setmana es va viure un fort temporal de vent, sobretot a les comarques de Tarragona. Des de primera hora del matí, una important ventada va començar a bufar arreu del sud de Catalunya i, amb especial intensitat, al Baix Camp, l'Alt Camp, el Tarragonès i el Baix Penedès.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on