Els Reis podrien portar neu com a gran sorpresa en el temps

La neu, possible regal per a la canalla a les comarques d'interior

La Mussara nevada.
La Mussara nevada. | Laia Solanellas

Segons totes les previsions meteorològiques disponibles a hores d'ara el dia de Reis el temps farà un canvi radical i arribarà fred i precipitacions, En aquests moments el dubte només està en la quantitat de precipitació i de fred que arribarà. Segons com es combinin aquests dos factors podríem tenir «només» una enfarinada a cotes a altes de les muntanyes de Prades i el Montsant o una nevada de les que fan època

Neu a cotes mitges i altes

A cada actualització dels models la previsió varia considerablement i ens trobem des d'una lleugera nevada per sobre dels 800-900 metres el dissabte fins a tres dies seguits de precipitació amb una cota de neu que oscil·laria entre els 500 i els 900 metres. Si es complís aquesta previsió estaríem parlant de gruixos molt importants a les zones altes i neu a gairebé tota la Conca i el Priorat i a les cotes mitges i altes de l'Alt i el Baix Camp i el Baix Penedès.

Encara falta molt i pot passar de tot però caldrà estar molt pendents de les actualitzacions d'aqui fins dissabte per saber com queda finalment la situació i si es confirma tot plegat. De moment però fins divendres temperatures suaus i vent que no acabarà d'afluixar del tot. 


Una bona notícia per a la canalla

Sembla però que les cavalcades dels Reis no han de perillar de moment, les precipitacions (de pluja o neu) no arribarien fins ben entrat el dissabte. En tot cas, seria una molt bona notícia per la canalla, que podria jugar amb la neu durant el cap de setmana.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on