Pluges la tarda de dissabte al Camp de Tarragona i neu a les Muntanyes de Prades al cap de setmana

Es preveu que l'aigua caigui a partir del migdia

Conductors atrapats per la nevada entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses

Els avisos meteorològics marquen que a partir d'aquest dissabte començarà a ploure al Camp de Tarragona. L'aigua arribarà ja al matí especialment al Tarragonès, Baix Camp, Alt Camp, Baix Penedès i Conca de Barberà, i en general a tota la costa de Catalunya.

El canvi de temps anirà acompanyat de ratxes de vent sobretot al litoral i de manera puntual des del migdia de dissabte. Les temperatures baixaran i la intensitat de la pluja serà més alta. Tot plegat s'acabarà el mateix dissabte ja que de moment les previsions indiquen un diumenge 7 amb poc risc de pluja al Camp de Tarragona.

La neu arribarà a les Muntanyes de Prades

A partir dels 900 metres es podrà veure neu i això vol dir que les Muntanyes de Prades tornaran a ser punt d'atracció per a tots aquells que vulguin passar un diumenge blanc. Les baixes temperatures especialment en comarques com la Conca, el Priorat o l'interior de Baix i Alt Camp farà que el paisatge enfarinat sigui una realitat.

La predicció meteorològica de dissabte entre les 12 del migdia i les 18 hores és de pluges al Camp de Tarragona.
La predicció meteorològica de dissabte entre les 12 del migdia i les 18 hores és de pluges al Camp de Tarragona. | Meteo.cat

 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on