Més llevaneus a l'AP-7, l'AP-2 i la C-32

L'alerta ha augmentat a les principals carreteres de les comarques de Tarragona

La pala llevaneus instal·lada en un dels vehicles municipals.
La pala llevaneus instal·lada en un dels vehicles municipals. | Cedida

Autopistes d'Abertis ha reforçat aquest dimarts el dispositiu de seguretat vial davant la previsió de nevades a l'AP-7, l'AP-2 i la C-32 —a més de la C-33— amb més màquines llevaneu i professionals, en augmentar el nivell d'alerta en les autopistes catalanes de groc a taronja. Segons ha informat la companyia en un comunicat, han passat de 270 a 300 professionals desplegats en aquestes vies i han augmentat de 31 a 55 màquines llevaneu, que estan fent tractaments preventius en les vies en esperar-se precipitacions amb cotes de neu a nivell del mar i amb probabilitat que s'acumulin a la calçada.

Les precipitacions afectaran especialment l'AP-2, l'AP-7 sud i la C-32, ha puntualitzat Autopistes, que posa a la disposició de tots els usuaris informació en temps real del trànsit i les possibles incidències. Continuen activades totes les bases de vialitat d'hivern en les cinc autopistes, en total 20, i el dispositiu s'està coordinant des del Centre d'operacions i seguretat vial de Granollers, que monitoritza el trànsit d'aquestes vies les 24 hores.

El dispositiu de seguretat vial davant les nevades es va activar aquest dilluns en les autopistes catalanes: AP-7 (La Jonquera-Tarragona), C-32 (Castelldefels-el Vendrell) i C-32 (Montgat -Blanes), C-33 (Barcelona-Montmeló) i AP-2 (Saragossa-Mediterrani). En cas de trobar-se amb neu a la calçada, aconsellen als conductors reduir lentament la velocitat, evitar frenar de manera violenta, i augmentar la distància de seguretat per assegurar la frenada.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on