La pluja seria abundant al Camp de Tarragona

Les pluges més importants arribarien a inicis de la propera setmana

La pluja podria ser abundant la propera setmana | cedida

Es confirma la situació de pluja pels pròxims dies al Camp de Tarragona. Diferents borrasques ens afectarien i ens deixarien dies passats per aigua, les precipitacions més abundants caurien a inicis de la setmana vinent. Els registres més importants de pluja caurien a la zona del prelitoral (Muntanyes de Prades) on podrien acumular-se entre 40 i 50 mm en tot l'episodi.

La situació de pluja es va confirmant i afectarà el Camp de Tarragona especialment durant la setmana vinent. Els registres de pluja podrien ser abundants al territori i podria ser l'episodi més important de pluja d'aquesta tardor. Durant bona part del cap de setmana, tot i que els núvols anirien a més, creiem que les precipitacions no haurien d'arribar al territori. Seria a última hora del diumenge quan alguns plugims febles podrien afectar-nos.

La situació de pluges abundants aniria a més entre dilluns i dimarts i podria allargar-se durant bona part de la setmana vinent. Durant el matí de dilluns les pluges anirien guanyant terreny i podrien ser localment abundants a punts del Camp de Tarragona. Especial atenció durant la nit i matinada de dilluns a dimarts quan la pluja podria guanyar terreny a punts del litoral, no descartem algun ruixat localment moderat. La situació no acabaria aquí, ja que entre les jornades de dimarts i dimecres podria formar-se una petita borrasca davant la costa catalana que podria reactivar encara més les precipitacions al Camp de Tarragona. Les temperatures baixarien, especialment les màximes. No esperem un ambient molt fred però si més fresc que el viscut aquests últims dies.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on