Ja plou fang al Camp de Tarragona

Els primers plugims han arribat de matinada

Una imatge del radar meteorològic a les 09.15 hores. | Meteocat

 

ACTUALITZACIÓ 25 d'octubre de 2016 | Comença a ploure fang 

Tal com estava previst, arriben pluges molt febles que porten, però, molt fang. Com que no plourà gaire, no s'arribarà a netehar del tot l'atmosfera i s'embrutaran tots els elements del mobiliari urbà, els cotxes que estiguin aparcats al carrer i la roba estesa. Per això és recomanable que, si podeu, retireu els cotxes aparcats a l'aire lliure i plegueu la roba. La pluja serà sempre feble i es pot allargar, encara, fins a mig matí. Serà molt bruta. De fet, si mireu els cotxes al carrer, ja veure força fang. Si teniu fotos o vídeos, ens els podeu enviar a 639 048 422.

NOTÍCIA 24 d'octubre de 2016 | Previsió meteorològica

La important bombolla d'aire càlid que ens afecta i ens està deixant temperatures impròpies per aquestes dates a Catalunya també porta associada una gran quantitat de pols en suspensió. Durant la matinada i matí de dimarts podrien caure alguns plugims al sector litoral i prelitoral que allà on acabin descarregant ho farien acompanyats de fang. Dimarts esperem un dia amb un cel força tapat en conjunt. Durant el matí podrien caure alguns plugims febles a prop del litoral, especialment entre el litoral del Camp de Tarragona i el de Barcelona. Al llarg del matí els plugims també afectarien les comarques de Girona. En conjunt esperem que aquests ruixats siguin de caràcter feble però que caiguin acompanyats d'una gran quantitat de fang.

Les temperatures continuarien elevades per l'època de l'any. A punts del prelitoral, a l'interior de les comarques de Girona o també a Ponent, les temperatures màximes podrien tornar a superar els 25 o 26ºC. A punts del litoral les temperatures quedarien més frenades allà on aparegui la boira, especialment a la costa central. En aquests punts l'ambient podria ser fins i tot fresc tot i que si acaba sortint el sol, la temperatura pujaria ràpidament també en aquests punts. L'ambient suau ens acompanyaria fins a inicis del cap de setmana quan esperem una lleugera normalització de les temperatures.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on