Gran temporal de pluja a la vista i a més torna el fred

A partir de dissabte tornen les puges a totes les comarques catalanes

Es preveu un gran canvi de temps pel cap de setmana.
Es preveu un gran canvi de temps pel cap de setmana. | delCamp.cat

Sembla que a la primavera li està costant molt arribar i ja tenim un nou gran temporal de pluja a la vista que pot durar gairebé una setmana i a més a partir de dilluns tornaria, i ja som a l'abril, fred d'hivern. 

Fins divendres continuarem renint aquest temps de migdies tebis i nits fredes però de cara a dissabte tornarien les pluges a totes les comarqueses podrien allargar, amb intermitències, fins dimecres o dijous de la setmana següent.

Dilluns torna el fred d'hivern

Dissabte ja serà un dia molt insegur, amb vent de llevant de moderat a fort i ruixats freqüents tot i que no continuats. Diumenge les pluges serien més seguides i generals i de cara a dilluns a la pluja se li sumaria una important baixada de temperatures que ens tornaria de cop a l'hivern. I la cota de neu també es tornarà a desplomar a 900 o mil metres.

Caldrà seguir amb atenció les actualitzacions per ajustar les previsions però el que sembla segur és que vénen dies de pluja i fred de nou.

Del fort temporal de vent a les pluges intenses

I és que cal recordar que aquest passat cap de setmana es va viure un fort temporal de vent, sobretot a les comarques de Tarragona. Des de primera hora del matí, una important ventada va començar a bufar arreu del sud de Catalunya i, amb especial intensitat, al Baix Camp, l'Alt Camp, el Tarragonès i el Baix Penedès.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on