Fins quan durarà aquest fred de ple hivern?

Caldrà esperar un pèl més per rebre la primavera

El fred continuarà amb força a Catalunya
El fred continuarà amb força a Catalunya | delCamp.cat

Després d’haver rebut el primer dia de la primavera d'enguany amb nevades en zones molt poc habituals, les notícies per a tots aquells que resten a l’espera de la calor primaveral no són gaire bones.

Fins dijous d’aquesta setmana, 22 de març, farà un fred hivernal i no s’espera que les temperatures incrementin massa fins divendres. De fet, les temperatures continuaran molt per sota del que seria habitual per finals de març.

En aquest context, doncs, el pròxim cap de setmana i, sobretot, de cara al dilluns de Rams les temperatures encara podrien ser molt insegures.

Una temperatura molt insegura durant el cap de setmana

La setmana santa s’inaugurarà sota mínims. Les temperatures per a l’inici de la Setmana Santa  estaran clarament per sota de les habituals en primavera i, fins i tot, podrien caure diversos xàfecs en diferents zones de la geografia catalana.

A partir de dilluns, 26 de març, les precipitacions clàssiques del període primaveral podrien aterrar amb força a Catalunya i els següents dies de la setmana es preveuen amb gran inestabilitat.

De fet, les temperatures se cenyiran al peu de la lletra al temps clarament primaveral i la temperatura al llarg d’aquests dies serà molt insegura, ja que alterarà diverses zones de sol amb diversos ruixats. Una temperatura, doncs, típicament primaveral.

Imatge de postal de la nevada d'avui al Tibidabo
Imatge de postal de la nevada d'avui al Tibidabo | @martosclayton

 

El segon tram de la Setmana Santa, encara incert

Per a la segona meitat de Setmana Santa, doncs, la previsió del temps continua sent molt incerta.

En aquest sentit, les previsions encara no són gens clares i caldrà esperar encara uns dies per saber si, d’una vegada per totes, ja ens arriba la primavera o encara caldrà esperar un pèl més.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on