El temps es complica a finals de setmana

La pluja podria ser abundant i força general al Camp de Tarragona

La pluja podria ser abundant la tarda de dimarts | cedida

Diferents borrasques ens afectarien a finals d'aquesta setmana i inicis de la propera setmana. Esperem que el temps estable s'acabi i els núvols i la pluja siguin els protagonistes durant uns quants dies. Tot i que el primer episodi el podríem tenir a finals d'aquest proper cap de setmana, el més intens l'esperem entre dimarts i dimecres vinent. La pluja podria arribar de forma abundant i generosa a tot el Camp de Tarragona.

Durant aquest cap de setmana el temps començaria a canviar, especialment diumenge quan esperem un dia molt més ennuvolat. Podrien caure els primers plugims, febles en conjunt, entre el migdia i la tarda de diumenge. Les temperatures mínimes podrien pujar lleugerament, ja que el cel es mantindria núvols durant la nit i per altra banda les temperatures màximes podrien baixar i l'ambient seria més fresc durant el migdia. Atenció al vent de garbí (SW) o migjorn (S), que durant la tarda de diumenge podria guanyar intensitat a punts del litoral.

La situació més complicada es presentaria entre dimarts i dimecres. Dilluns esperem una petita treva, especialment durant el matí quan tindríem algunes clarianes. Dimarts durant la matinada i el matí, les pluges podrien afectar pràcticament tots els municipis del Camp de Tarragona. Seria durant la tarda i nit de dimarts a dimecres, quan aquestes pluges podrien ser abundants i no es descarten alguns aiguats locals. Caldrà estar atents a les properes actualitzacions dels mapes del temps per confirmar i matisar els últims detalls d'aquesta situació inestable que ens afectarà durant els pròxims dies.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on