El Camp de Tarragona, en alerta per vent la matinada i el matí d'aquest dijous

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat els avisos corresponents

Les fortes ventades es fan notar a diverses zones del Camp de Tarragona.
Les fortes ventades es faran notar a diverses zones del Camp de Tarragona. | delCamp.cat

El Camp de Tarragona haurà de tornar a estar pendent del temps aquest mateix dijous, 11 de gener. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat els avisos per fortes ventades en aquesta zona. Segons alerten, les ràfegues s'iniciaran durant la matinada i es poden prorrogar al llarg del matí. L'alerta groga del Meteocat dura fins al migdia, i és que a partir de la tarda les ventades aniran perdent intensitat.

En groc, les comarques en alerta pel vent. A l'esquerra, durant la matinada, i a la dreta, durant el matí.
En groc, les comarques en alerta pel vent. A l'esquerra, durant la matinada, i a la dreta, durant el matí. | Meteocat

 

El vent, protagonista les darreres setmanes

No és la primera vegada en les darreres setmanes que el vent s'erigeix com a protagonista al Camp de Tarragona. En la darrera setmana de 2017, el dia 27 de desembre, ja es van registrar fortes ràfegues de vent que van tenir, fins i tot, conseqüències tràgiques. Un home de 56 anys va morir aquell migdia al carrer del Delta de l'Ebre de Segur de Calafell com a conseqüència de la forta ventada que afectava el litoral tarragoní. Segons el consistori, l'home va caure des d'un tercer pis, empès pel vent, quan estava arreglant alguna cosa a una balconada. 

Alerta amb les ventades

Des de Protecció Civil es faciliten a la ciutadania diversos consells a seguir durant el possible temporal de vent. Així, es recomana tancar portes i finestres si sou a casa, i també abaixar les persianes; així com evitar deixar testos o altres objectes no estàtics a les façanes i terrasses i recollir la roba dels estenedors per evitar que el vent els pugui fer caure al carrer i provocar un accident. Alhora, si sou al carrer cal estar alerta al mobilari urbà i, en cas que hàgiu de conduir, cal vigilar en els desplaçaments, el trànsit i l'estat de les vies.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on