El vent revifarà la propera matinada al Camp de Tarragona

El Camp de Tarragona, en alerta taronja segons el Meteocat

Les fortes ventades es fan notar a diverses zones del Camp de Tarragona.
Les fortes ventades es fan notar a diverses zones del Camp de Tarragona. | delCamp.cat

ACTUALITZACIÓ 27/12/2017, 17.00 hores | El vent revifarà la propera matinada

Després d'un dimecres d'allò més ventós al Camp de Tarragona, les condicions no han de variar en excés de cara a aquest dijous, 28 de desembre. La propera matinada, la ventada revifarà a la nostra regió, tot i que a mesura que avanci el matí anirà perdent intensitat. Amb tot, el vent es farà notar amb certa contundència al llarg del dia dels Sants Innocents.

NOTÍCIA 27/12/2017, 11.00 hores | Arriba un fort temporal de vent al Camp de Tarragona

El vent ha fet de presència al Camp de Tarragona des d'aquest dimecres, 27 de desembre, a primera hora del matí i Protecció Civil ja ha activat els avisos del pla Ventcat. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, les ventades s'intensificaran a partir del migdia i fins aquest vespre amb especial incidència al litoral i prelitoral de la costa de Tarragona. Segons el Meteocat, la situació es podria allargar fins divendres al matí.

A les zones urbanes del litoral i prelitoral de Tarragona s'esperen incidències per les fortes ràfegues de vent, superiors a les habituals, segons ha indicat Protecció Civil, que, per aquest motiu, ha demanat molta precaució en els desplaçaments i en les activitats de lleure a l’exterior a partir del migdia i fins al vespre per la possible caiguda de branques, arbres i altres elements estructurals

Més de quaranta avisos rebuts per part de Bombers

Fins a les 12.00 hores, els Bombers han rebut un total de quaranta avisos a causa del temporal de vent al Camp de Tarragona. Tots ells són per qüestions lleus, com caigudes de branques d'arbres, tendals o mobiliari urbà. A la ciutat de Tarragona s'han registrat una dotzena d'aquests avisos, i n'hi ha hagut també diversos a Reus i Calafell. Cambrils, Valls, el Vendrell, Salou, el Rourell, el Morell, Mont-roig del Camp i Llorenç del Penedès completen el mapa d'actuacions matinals dels Bombers.

Vents superiors als 100 km/h

Aquestes són algunes de les ràfegues més fortes registrades fins ara a Tarragona:

—La Riba: 126 km/h

—L'Albiol: 114 km/h

—Valls: 108 km/h

—Reus: 103 km/h

—Vila-rodona: 102 km/h

—Tarragona: 90 km/h


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on