Activats diferents avisos per pluges fortes al Camp de Tarragona

Les pluges podrien superar els 20 mm en 30 minuts

Les pluges podrien ser localment fortes | SalouDiari.Cat

Es confirma l'arribada del temporal de pluja a Catalunya. Durant les properes hores la pluja aniria apareixent a moltes comarques catalanes i en alguns punts podria caure amb moderada intensitat. La jornada de dilluns estaria marcada per la pluja a pràcticament tot el territori. S'esperen noves precipitacions per dimarts i especialment per dimecres. El Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat diferents avisos per intensitat de pluja per aquest dilluns

Dilluns serà una jornada marcada per la pluja a tot el Camp de Tarragona. Esperem que durant la matinada i les primeres hores del matí la pluja guanyi terreny per tot el territori. Seria durant el matí quan la pluja podria caure de forma moderada i acumular força litres. Els registres més importants, que podrien superar els 30 o 40 mm, caurien sobretot a les Muntanyes de Prades. De forma local a punts del litoral podrien acumular-se quantitats superiors als 15 o 20 mm. Durant la tarda i sobretot durant la nit, la pluja podria afluixar momentàniament. 

Atenció també amb el vent que guanyarà intensitat i podria bufar fort a punts del litoral. El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat diferents avisos a les comarques del Camp de Tarragona per fortes pluges que podrien superar els 20 mm en 30 minuts.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on