Activats avisos per vent fort i neu a les comarques del Camp de Tarragona

El canvi de temps arribarà entre la tarda i nit de divendres i ens afectarà fins al matí de dissabte

La ventada arribarà la nit de dissabte | Redacció

En poques hores arriba un important canvi de temps al Camp de Tarragona. Passarem d'un ambient primaveral a l'hivern a tot el territori. La part més intensa d'aquest important canvi de temps arribarà entre la tarda i nit de divendres fins a aproximadament el matí de dissabte. Durant la nit de divendres la pluja caurà a gran part del territori amb una cota de neu que baixarà ràpidament dels 1.500 metres fins als 1.000 metres. Un cop el front de pluja ens hagi creuat, el vent fort de serè s'imposarà amb cops superiors als 90 km/h al Camp de Tarragona.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat diferents avisos per fortes ratxes de vent i acumulacions de neu tant per divendres com per dissabte. Per divendres a la tarda i nit s'han activat avisos per neu a les comarques del Priorat, el Baix Camp i la Conca de Barberà. En aquestes comarques podria veure's nevar a partir dels 600 metres tot i que no s'esperen acumulacions de neu per sota dels 1.200 metres.

Pel que fa a la jornada de dissabte s'han activat avisos per vent durant la matinada i primeres hores del matí a les comarques del Priorat, la Conca de Barberà, el Baix Camp, el Tarragonès, l'Alt Camp i el Baix Penedès. De forma puntual en aquestes comarques es poden superar els 90 km/h. El vent aniria perdent força ràpidament durant el matí de dissabte.

Avisos activats per vent la nit del divendres 3 i dissabte 4 de març de 2017 | Meteocat

Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on