Activats avisos per altes temperatures a les comarques de Tarragona

El dia més càlid de la setmana serà el dimecres quan s'arribarà fins als 35 graus en alguns punts de l'interior de Tarragona

Les temperatures es mantindran molt altes tota la setmana | cedida

Iniciarem aquesta setmana tal com vam acabar l'anterior, amb una calor de ple estiu a les comarques de Tarragona. La calor serà la protagonista del temps també aquesta setmana i fins i tot les temperatures encara pujaran més fins al pròxim dimecres. Sembla que dimecres serà el dia més càlid d'aquesta setmana amb unes temperatures més pròpies de finals de juliol i inicis d'agost. El Servei Meteorològic de Catalunya ja ha activat avisos per calor tant per demà dimarts com per dimecres vinent a diverses comarques de Tarragona.

Entre demà dimarts i el pròxim dimecres les temperatures encara pujaran més a les comarques catalanes. Durant la jornada del dimarts ja tindran activats avisos per intensa calor les comarques de la Conca de Barberà i l'Alt Camp. En aquestes dues comarques demà dimarts ja s'arribarà a valors entre els 33 i 35 graus de màxima. Les temperatures més elevades superaran els 35 graus durant la jornada de dimecres a l'interior de les comarques de Tarragona. A la costa la calor també serà intensa amb valors que arribaran puntualment als 30 graus fins a la primera línia de la costa, amb una sensació de xafogor acusada. Dimecres l'avís per calor també s'activarà a la comarca del Priorat.

Avisos activats per calor per al dimecres 14 de juny de 2017 | Meteocat

Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on