L'Orquestra Simfònica TLP tanca la temporada amb un concert a Montblanc

El 24 de juliol es presentarà el nou cor de l'entitat

Membres de l'Orquestra Treu-li la Pols al teu Instrument. Foto: Orquestra TLP

L'Orquestra Simfònica 'Treu-li la Pols al teu Instrument' de l'Espluga de Francolí oferirà aquest pròxim diumenge 3 de juliol l'últim concert de la 8a temporada. L'actuació serà al Santuari de la Serra de Montblanc a les vuit del vespre i s'emmarca en els actes de la XII Setmana de la Joventut que coorganitzen l'Ajuntament de Montblanc, el Consell Municipal de Joventut, l'Associació Juvenil Barjaula i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà.

El repertori que l'Orquestra Simfònica 'Treu-li la Pols al teu Instrument' farà sonar en aquest concert –obert a tots els públics- manté l'essència de la formació, ja que està basat en grans bandes sonores de pel·lícules i sèries de televisió com l'Inspecteur Gadget, Dragon Ball GT, The Flinstones, Jurassic Park o 1492, a més de clàssics com Moon River. Com és habitual també sonaran alguns temes coneguts de la història de la música, amb grups i cantautors com Bob Marley o els Beatles.

Amb el concert de Montblanc, l'Orquestra TLP tanca la 8a temporada havent fet diverses actuacions i col·laboracions en pobles de la Conca i comarques veïnes. L'activitat musical no s'atura, ja que enguany s'ha creat una nova secció de l'entitat, el Cor TLP, que es presentarà el diumenge 24 de juliol al jardí dels Francolins de l'Espluga.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari