El Consell Comarcal entrega els Premis d'Honor de la Conca de Barberà

Entre els guardonats es troben Carme Martí, Jaume Felip Sànchez o Josep Civit

Tots els guardonats amb els Premis d'Honor de la Conca de Barberà.
Tots els guardonats amb els Premis d'Honor de la Conca de Barberà. | J.V.

El Centre Cultural Anselm Turmeda va acollir dissabte, dia 18 de maig, la tercera edició dels Premis d'Honor de la Conca de Barberà, l'acte s'ha dut a terme a les 19.30 hores. La sala s'ha omplert de gom a gom per veure l'entrega de premis, alguns espectadors han hagut de romandre dempeus als laterals i a l'entrada. En total s'han entregat cinc diplomes de Reconeixement Comarcal de la Conca de Barberà, sis mencions de Serveis Distingits de la Conca de Barberà i dues distincions de Serveis Distingits de la Conca de Barberà. L'ordre d'entrega dels premis s'ha fet per ordre alfabètic, ha aclarit l'organització, «no hi ha primers ni últims».

Premis d'Honor de la Conca de Barberà 2018
Carme Martí durant el seu parlament després de rebre el premi | Redacció

 

Entre els guardonats destaquem el parlament de Carme Martí, escriptora montblanquina autora del llibre 'El camí de les aigües'. «Sempre fa il·lusió veure el nom de Montblanc a la biografia del llibre», diu l'autora, qui també ha dedicat algunes paraules a la situació catalana: «hem vist que queda molt per fer, però ho farem», ha dit amb to entusiasta. Jaume Felip ha aprofitat el seu torn per defensar el valor de la història com a element clau de l'individu i la societat: «qui no es coneix, no s'estima» ha afirmat el farmacèutic i historiador.

Altres guardonats han sigut el mestre i poeta Josep Civit; l'historiador Valentí Gual; l'Agrícola de Barberà SCCL, de Barber; les Caves Sant Travé, de Solivella; la Pastisseria Farré Gamell, de l'Espluga; el Centre d'Estudis de la Conca de Barberà, de Montblanc; el cos de Bombers Voluntaris, de Sarral; el CB Àguiles, de Santa Coloma de Queralt; el Grup Cultural de la Dona, de Solivella; els Ermitans de Sant Joan de la Muntanya, de Montblanc, i el Grup Sardanista del Museu-Arxiu de Montblanc i Comarca. Aquests premis serveixen per reconèixer mèrits o trajectòries d'impacte positiu en la comarca.

Després de l'acte, els assistents han gaudit d'un aperitiu al claustre. Així doncs, la tercera edició d'aquests premis comarcals ha resultat un gran èxit. Per veure totes les imatges dels guardonats, feu clic en aquest enllaç.

Premis d'Honor de la Conca de Barberà 2018
Josep Civit compartint el premi amb el públic | Redacció

 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on

Comentaris

envia el comentari