El periodista Dídac Montoliu s'incorpora com a cap de política de delCamp.cat

El periodista Dídac Montoliu s'incorpora a la redacció de delCamp.cat
El periodista Dídac Montoliu s'incorpora a la redacció de delCamp.cat | Cedida

  

El periodista tarragoní Dídac Montoliu s'incorpora a l'equip periodístic de delCamp.cat, el diari digital de Tarragona, des d'on exercirà de cap de la secció de política del mitjà digital de referència a l'Àrea Metropolitana tarragonina.

  

Montoliu reforçarà la cobertura informativa de Tarragona, ciutat on viu des de fa prop de quinze anys i que coneix en profunditat, a més de coordinar la cobertura d'altres temes d'àmbit territorial i provincial. La seva experiència en el món del periodisme i de la comunicació institucional li han permès acumular al llarg dels anys un coneixement profund de la província i de la ciutat de Tarragona així com de les qüestions i temes estratègics que estan actualment sobre la taula i que seran claus pel desenvolupament pel present i el futur de la regió.

Àmplia experiència periodística i en comunicació institucional

  

Llicenciat en Ciències de la Comunicació i Graduat en Producció de Cinema i Televisió per la Escuela Internacional de Cine y Televisión de San Antonio de los Baños, Cuba, Dídac Montoliu ha estat editor i presentador dels informatius de Ràdio Nacional d'Andorra i redactor del diari Bondia. Ha fet de guionista per Gestmusic i ha sigut redactor en cap del Diari de Tarragona així com a cap de premsa del PP de Tarragona i membre del gabinet del Subdelegat del Govern a Tarragona, encarregat de tasques de comunicació. També ha sigut columnista del diari La Mañana de Lleida durant dos anys i col·laborador del diari digital Eldebat.

Imatge de la redacció de delCamp.cat al carrer de Sant Serapi, a Reus.
Imatge de la redacció de delCamp.cat al carrer de Sant Serapi, a Reus. | Isma Llanes

 

delCamp.cat, informació local i comarcal de Tarragona

Des d'inicis de 2018, delCamp.cat ha iniciat una nova etapa caracteritzada pel reforç periodístic a tots els nivells per tal d'oferir una acurada cobertura informativa de l'actualitat de Tarragona i les seves comarques. El diari segueix ampliant la seva plantilla per seguir l'aposta per la informació comarcal i local com un dels pilars del diari i per tal que els lectors digitals de Tarragona trobin tota la informació de proximitat que busquen, explicada amb rigor i professionalitat. 

Actualment, delCamp.cat compta amb un equip de gairebé 50 persones, amb una redacció central ubicada al Carrer Sant Serapi, 2 de Reus en un espai de 800 metres quadrats, antiga seu del Col·legi d'Arquitectes de Tarragona a Reus. Així mateix, delCamp.cat compta també amb delegacions a Tarragona, Valls, Torredembarra i El Vendrell. 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on