El semàfor del 14 de setembre de 2018

Josep Bigorra
Regidor de festes de Vilaplana (UpV - ERC)

Vilaplana ha programat per la seva festa major un concert d'Els Catarres a les 19:30h de la tarda. Un horari poc habitual per un concert d'aquestes característiques però una idea que de ben segur agradarà als pares i mares amb fills petits ja que això els permet veure en directe un dels grups més interessants i populars del panorama musical català actual i fer-ho juntament amb els més petits de la casa. Una bona proposta que es complementa amb els Doctor Prats que esperem tingui continuïtat en d'altres esdeveniments similars també a altres municipis.

 
Josep Eduard Príncep
Gerent d'Ocine Les Gavarres

Diumenge arriba a Ocine una matinal gratuïta de cinema a partir de les 12:00 del migdia amb cinc pel·lícules de primer nivell que tothom qui vulgui podrà veure de franc - fins a omplir les sales -. Una bona iniciativa que serveix per commemorar el 75è aniversari dels cinemes Ocine i a la vegada que serveix per fomentar l'assistència al cinema per part d'un públic familiar.

 
Fito Luri
artista reusenc

L'artista reusenc Fito Luri ha presentat el seu darrer disc, Cru, a la Casa Rull de Reus. El setè treball del músic reusenc sortirà a la venda el proper dia 21 de setembre tot i que avui es posa en circulació el primer senzill anomenat 'Ser gota d'aigua'. El disc, tal i com ha explicat el propi artista suposa un gir respecte al seu treball anterior 'Planetes càlids' i on les sonoritats pop d'èxits com 'Trobarem' donen pas a un so més cru, més íntim i lent.