L'N-340, una doble ferida sagnant

Aquesta sinistra carretera representa per a Tarragona una doble ferida sagnant. D'una banda en el sentit literal de la paraula com ahir, malauradament, es va poder comprovar de nou amb quatre morts més a afegir a una macabra estadística en un terrible accident al Perelló i en un accident també a l'altura de Reus. Però també en el sentit figurat de la paraula.

L'N-340 és la constatació de totes les impotències tarragonines que, tot i la gran vitalitat econòmica i social actual, continua condemnada a la més escandalosa perifèria política sense cap capacitat de decisió ni d'influència en el policy-making.

Tot i alguns intents d'unitat territorial i multipartidista, i que van en el bon camí, com l'exemple de la unitat d'alcaldes amb el tram nord de l'N-340 o la unitat política per reclamar el finançament pels Jocs de Tarragona 2017. Aquests, ni són prou sostinguts en el temps, ni de moment són massa creïbles ni per a la societat ni per a instàncies superiors i, a vegades, no estan ben plantejats del tot.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on