L'Espai Llotja de Reus acull la Fira d'Ocupació PICE per oferir sortides laborals als joves

Durant tot el matí diverses empreses instal·lades al territori s'instal·laran en aquest espai, i també es realitzaran tallers i conferències d'interés per a persones d'entre 16 i 29 anys que estiguin buscant feina
L'Espai Llotja acollirà aquest esdeveniment.
L'Espai Llotja acollirà aquest esdeveniment. | Miguel Cabrerizo

Aquest dijous 14 de juny, des de les 09.00 i fins a les 14.00 hores, l'Espai Llotja de Reus acollirà la Fira d'Ocupació PICE, un esdeveniment d'entrada lliure i gratuïta d'interés per als joves de 16 a 29 anys que estiguin pensant introduir-se en el món laboral, ja que hi prendran part diverses empreses del territori i també experts en orientació ocupacional. La fira permetrà als joves millorar la seva ocupabilitat amb tallers pràctics de realització de currículum i marca personal, i també informarà els assistents dels programes especialitzats de formació amb sortides laborals que existeixen. A més, els assistents entraran automàticament en el sorteig de dues tauletes digitals.

 

A la Fira d'Ocupació PICE hi prendran part diverses empreses del territori amb estands, pel que és una gran oportunitat per fer contactes. Les empreses que hi seran presents seran ADECCO, Càmping Mont-roig, Grup Català de Treball ETT SL, Grupo DIA, PortAventura, Unió Corporació Alimentària, Salvament Servitur, Creatics i Grupo Reside Hosteleria. Amb la seva presència els joves que optin per visitar l'Espai Llotja podran conversar i informar-se directament per buscar sortides laborals en diversos sectors, els que representen aquestes empreses.

 

A més, paral·lelament, es duran a terme dues ponències i dos tallers pràctics que seran impartits per Ester Borrull, fotògrafa i videògrafa de XES produccions i professora de l'Escola de Cinema de Reus; Àngel Cruz, artesà digital, educador TIC especialitzat a crear i millorar les relacions entre persones i equips de treball amb les noves tecnologies i les xarxes socials; i el youtuber, gamer i influencer Yumland, que explicarà la seva experiència com a emprenedor i la importància de formar-se en màrqueting digital. Podeu consultar tot el programa de la jornada i més informació visitant la pàgina web de la Fira d'Ocupació PICE clicant aquest enllaç.