Neix Usitac-Sanitat, un nou sindicat de la funció pública al Camp de Tarragona?

Segons els seus impulsors Usitac-Sanitat és un sindicat independent i assembleari, sense lligam a formacions polítiques i organitzacions sindicals?? | Josep Tutusaus ex-membre de la UGT és el secretari general d'aquesta nova organització sindical?

Amb la voluntat d'obrir un altre espai de representació dels treballadors de la sanitat al Camp de Tarragona neix el sindicat Usitac-Sanitat. Aquest nou sindicat centra la seva activitat principal en les demandes dels treballadors de la sanitat a les nostres comarques. A delCamp.tv n'hem parlat amb els seus dos fundadors, l'actual secretari general Josep Maria Tutusaus i el secretari institucional Alfred Maza.

Des de la Usitac-Sanitat es calcula que hi haurà un nou «augment considerable» a les llistes d'espera per visitar el metge de capçalera i els especialistes, així com per a realitzar proves analítiques o radiografies. Aquestes mesures responen, segons Tutusaus, a «una clara aposta per part del govern de la Generalitat per una sanitat privada» i per un «copagament instaurat». El sindicat ja ha anunciat que es presentaran a les pròximes eleccions sindicals del mes de març en alguns centres del Camp de Tarragona.

Podeu escoltar l'entrevista a delCamp.tv:


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on