El fort vent s'intensificarà al Camp de Tarragona durant les pròximes hores

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat avisos per perill alt de ventades al Baix Camp, Alt Camp i Tarragonès

Predicció del Servei Meteorològic de Catalunya per aquesta tarda de diumenge 31 de desembre
Predicció del Servei Meteorològic de Catalunya per aquesta tarda de diumenge 31 de desembre | Meteocat

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès diversos avisos per un fort temporal de vent que començarà a afectar gran part del territori català a partir d'aquesta tarda de diumenge, 31 de desembre, i que s'intensificarà a partir de demà. 

Concretament, aquesta tarda ja hi haurà tres comarques catalanes amb avís taronja (perill alt) per forts vents que poden superar els 70 quilòmetres per hora, les quals són totes tres del Camp de Tarragona, el Baix Camp, l'Alt Camp i el Tarragonès. 

La resta de comarques tarragonines, estaran en avís groc (perill moderat) des d'aquesta tarda i fins demà al migdia, igual que nombrosos punts de les demarcacions de Barcelona i Lleida, i l'Alt Empordà.

Avisos activats per fort vent el dia 1 de gener
Avisos activats per fort vent el dia 1 de gener | Meteocat

Alerta taronja per vent

A partir de demà a la tarda, el vent s'intensificarà i a les tres comarques tarragonines amb avisos taronges, Tarragonès, Baix Camp i Alt Camp s'hi sumarà tota la línia litoral i prelitoral de Tarragona i Barcelona, des del Baix Camp i el Priorat fins a la Selva. També estarà en alerta taronja tota la zona del Pirineu i Prepirineu de Lleida i Barcelona, el Ripollès i la Cerdanya. 

La resta de comarques estaran en perill moderat per forts vents durant tota la jornada. Serà a partir del dimarts, 2 de gener, quan la situació millorarà a la meitat sud del país, amb avisos encara per perill moderat per fort vent.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on