Cap de setmana cap a un temps més mogut al Camp de Tarragona

Dissabte tindrem un dia força tranquil però diumenge tornaran alguns ruixats

Dissabte aguantarà força el temps però diumenge arribaran ruixats
Dissabte aguantarà força el temps però diumenge arribaran ruixats | Arxiu

La inestabilitat vol tornar a augmentar per enèsim cap de setmana al Camp de Tarragona. Un empitjorament del temps que el notarem sobretot diumenge, ja que dissabte encara tindrem un dia força tranquil.

Aquest dissabte, malgrat alguns intervals de núvols matinals, tornarà a imposar-se més aviat el sol i no es descarta algun xàfec de tarda al prelitoral o interior de les comarques tarragonines, tot i que serien poc importants. De cara al vespre, la nuvolositat anirà en augment de sud a nord.

Amb tot plegat, les temperatures no experimentaran grans canvis i la majoria de màximes es mouran entre els 20º i els 25º graus, si bé a les Terres de l’Ebre es tornaran a superar clarament els 25º.

Diumenge amb més xàfecs

Segons indiquen els mapes a hores d’ara, diumenge tindrem un dia amb cel molt variable o mig ennuvolat amb ruixats que podran caure a partir de migdia a qualsevol punt de les comarques de Tarragona.

En general, les precipitacions seran de caràcter feble, sense descartar alguna tamborinada a l’interior, mentre que els ruixats podran aparèixer fins la nit. Pel que fa a les temperatures, seguiran sense patir grans canvis

Dilluns més fresc encara amb alguns ruixats

De cara a dilluns, la inestabilitat encara seguirà amb nosaltres. Si bé no s’esperen grans precipitacions, des del matí i fins la tarda poden caure alguns ruixats a qualsevol punt. En general, les precipitacions seran febles i minses.

Pel que fa als termòmetres, patiran una lleugera davallada que farà que el dia sigui més fresc que no pas aquests últims dies. El temps sembla que vol millorar de forma més clara entre dimarts i dimecres.

Val a dir que haurem d’anar seguint amb atenció les actualitzacions dels mapes meteorològics ja que estem a la primavera i cada dia canvia la previsió.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on