La Fundació Repsol obre la convocatòria del seu Fons d'Emprenedors per a startups

La convocatòria ja està oberta i hi ha temps per presentar les propostes fins a mitjans de març

Vista aèria del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.
Vista aèria del Complex Industrial de Repsol a Tarragona. | TarragonaDiari.cat

 

La Fundació Repsol ha obert el termini per presentar-se a la convocatòria del seu Fons d'Emprenedors, el qual dona suport a les startups innovadores en el sector de la indústria energètica, la mobilitat avançada, l'economia circular i els nous materials per a la indústria energètica i química. Els projectes que surtin seleccionats rebran un suport econòmic de fins a 144.000 euros en un any, a més de formació, assessorament i accés a possibles inversors. Aquesta es tracta de la setena convocatòria que es realitza amb el Fons d'Emprenedors, i l'any passat es van seleccionar un total de vuit empreses, i d'entre totes les que es van presentar ho feien des de diversos països, com Noruega, el Regne Unit o Portugal.

Els interessats en presentar-se tenen temps des d'avui mateix fins al 12 de març del 2018, i poden consultar tota la informació que els sigui necessària a la pàgina web de la Fundació Repsol. Aquest fons està destinat a startups en dos nivells de desenvolupament: aquelles que ja estan més madures i són ja projecte, tot i que no han arribat a la fase comercial; i a aquelles que són idees que estan validant la seva tecnologia o model de negoci. Les empreses seleccionades rebran assessorament, formació i accés a possibles inversors sense que això impliqui cap tipus de participació en el capital de l'empresa ni la cessió de drets de propietat intel·lectual per part de la Fundació Repsol.

El procés d'acceleració de les empreses seleccionades durarà un any, i en el cas dels projectes podrà allargar-se un segon any. Pel que fa els projectes, el Fons d'Emprenedors ofereix fins a 144.000 euros durant un any i en el cas de les idees, uns 2.000 euros al mes durant un any.

 


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on