La FEHT forma i motiva els treballadors per millorar l'experiència del client

S’impartiran cursos des de cocteleria i tast de vins, fins a cuina japonesa, passant pels de nitrogen aplicat a la cuina, wedding planner o show cooking

Imatge d'un curs de cuina de la FEHT.
Imatge d'un curs de cuina de la FEHT. | Cedida

Des de començament d'any s'han iniciat els cursos de formació que ha organitzat la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Les més de 700 empreses que integren la Federació, on hi treballen més de 20.000 persones, es podran beneficiar de les accions formatives. El president de la FEHT, Eduard Farriol, afirma que «tenim una planta d’allotjament que rep importants inversions any rere any, però això no ens serviria de res si als nostres establiments no hi treballés personal qualificat i motivat atenent els clients que ens visiten».

Així, s'està treballant conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci (PCT) amb un pla que permetrà conèixer l'estatus de formació dels professionals actuals, i també en un projecte per potenciar els diversos perfils a través de formació continuada.

Imatge d'un curs de tast de vins de la FEHT.
Imatge d'un curs de tast de vins de la FEHT. | Cedida

 

Tot tipus de propostes

Enguany s’impartiran una gran diversitat de cursos, com per exemple els relacionats amb la cuina: cocteleria, tast i anàlisi sensorial del vi, buffets o cuina de temporada; alguns d'innovadors com el de cuina japonesa i el de nitrogen aplicat a la cuina i postres de restaurant. Més enllà de la restauració, enguany també s'ha apostat per fer un nou curs sobre regidoria de pisos, un de community manager, de wedding & event planner, operador de piscines i legionel·la. A més, també hi haurà cursos d'idiomes, en especial d'alemany, francès i anglès. També s'han planificat masterclass que inclouran temàtiques com el «Show Cooking: l’art d’atendre cuinant».

Èxit del Servei d’Assessorament i Reconeixement de l’Experiència

La FEHT ha signat, recentment, un conveni amb l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils per tal de difondre el Servei d’assessorament i reconeixement de l’experiència (SARE) entre els associats. El SARE va destinat a totes les persones que treballen al sector de l’hostaleria i turisme i afavoreix a aquells que tenen molta experiència professional demostrable i voldrien acreditar-la mitjançant una certificació reglada de competències professionals.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on