BonPreu busca 400 treballadors, especialment a les comarques de Tarragona

Ha assenyalat com a punts més destacats la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, a banda de la Costa Brava

Façana d'un supermercat BonPreu
Façana d'un supermercat BonPreu, en una imatge d'arxiu. | Cedida

El Grup Bon Preu ha anunciat que incorporarà un total de 400 persones a la seva plantilla per cobrir les necessitats dels seus establiments i les puntes de treball que es donen durant la temporada d'estiu, especialment als establiments de costa i zones turístiques —la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, però també a la Costa Brava. Segons ha anunciat l'empresa en un comunicat, la campanya durarà fins a mitjans de setembre.

Els establiments Bonpreu a les comarques de Tarragona

Aquest anunci afecta diversos establiments que la marca osonenca té arreu de les comarques de la regió de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Compta amb diversos supermercats Bonpreu a Tarragona, Reus, Valls, Salou, Roda de Berà, Cunit, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar. Pel que fa als establiments Esclat, en tenen a Tarragona, Reus, Salou, Cambrils, el Vendrell, Valls, Miami Platja, Móra la Nova i Tortosa. Finalment, la casa també compta amb una cadena de benzineres, sota el nom d'Esclat Oil, a Roda de Berà, Valls, Reus, Salou, Cambrils, Móra la Nova i Deltebre.

Aquests serien, doncs, els establiments que, amb l'arribada del punt més àlgid de la temporada de turisme a la Costa Daurada, necessiten incorporar desenes de treballadors amb certa urgència, segons ha fet públic aquest dilluns, 4 de juny, la companyia amb seu a les Masies de Voltregà.

BonPreu té 6.400 treballadors

Segons han explicat des de Bon Preu, l'objectiu principal d'aquesta contractació és mantenir «la qualitat del servei d'atenció al client». Els nous empleats treballaran en els punts de venda realitzant tasques d'atenció al client, reposició, venda de productes frescos o a la línia de caixes. Actualment BonPreu té més de 6.400 treballadors, fet que situa el Grup entre les deu empreses amb més empleats amb seu a Catalunya.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on