El PP de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant vol crear una zona determinada per a les manifestacions polítiques

Asseguren que els carrers són de tots

El Partit Popular de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant proposarà en els propers plenaris la creació d'una zona determinada per a les manifestacions de caràcter polític. D'aquesta manera els populars pretenen que es respecti la pluralitat de l'espai públic. La portaveu popular a l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Sílvia Pujol, ha explicat que «les darreres situacions d'enfrontaments ens preocupen i entenem que és obligació de tots cercar solucions que puguin aconseguir la convivència del dret a manifestar-se amb el dret a la discrepància ideològica».

 

Els fets de Canet de Mar

La proposta dels populars arriba després dels fets de Canet de Mar que van tenir lloc aquest dilluns i que van acabar amb tres persones ferides lleus, una de les quals un home de 82 anys. Una desena de persones amb les cares tapades van irrompre en un acte organitzat per CDR de la població que reclamava la llibertat dels presos polítics. Els independentistes havien col·locat unes creus grogues a la platja i els contraris a la independència se les van emportar. Això va desembocar amb uns enfrontaments, ja a fora de la platja, on hi van haver cops de peu i estirades de samarreta.

Solucions similars a les de campanya electoral

Pujol afegeix que «ni tots els veïns del poble són independentistes, ni tots estan a favor de la permanència a Espanya». Pujol ha posat com a exemple «municipis com Mont-roig del Camp, que han apostat per vies que asseguren la convivència i no suposen l'apropiació de l'espai públic per part d'una opció política determinada». Per últim, la regidora del PP ha declarat que «estem estudiant la manera d'impulsar aquesta iniciativa però entenem que, atesa la situació actual, s'haurien de cercar solucions semblants a les que s'apliquen en campanya electoral perquè els carrers són de tots».


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on