Detingut un home com a presumpte autor de l'assassinat de Cambrils

A falta de la confirmació de Mossos d'Esquadra, es tractaria d'una persona amb un llarg historial delictiu

Imatge de l'operatiu d'investigació, al lloc dels fets
Imatge de l'operatiu d'investigació, al lloc dels fets el passat 20 de juny.   | Cedida

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta tarda el presumpte autor de l'assassinat que va tenir lloc a Cambrils dimecres passat, al carrer de Juan Sebastián Elcano. Es tracta d'un home de 56 anys de nacionalitat espanyola i veí de Cambrils. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que s'ha estat investigant durant la tarda d'aquest dilluns, 25 de juny, i que s'han dut a terme entrades en domicilis. El detingut passarà a disposició judicial en les properes hores.

El presumpte assassí hauria estat detingut en un habitatge del carrer de Colom de Cambrils. L'arrestat, tal com ja especulaven diversos veïns del carrer Elcano, tractaria d'una persona que forma part d'un conegut clan cambrilenc, vinculat amb múltiples antecedents criminals. De la mateixa manera, el propi presumpte assassí també tindria una trajectòria delictiva llarga i que havia passat una temporada llarga a la presó. La primera hipòtesi que va córrer la setmana passada és que l'assassinat i el presumpte assassí tenien un vincle per qüestions de droga.

Una altra de les hipòtesis que va córrer el dimecres és que el presumpte assassí s'amagava en un edifici del mateix carrer de Juan Sebastián Elcano. De totes maneres, el dia dels fets els Mossos d'Esquadra no van realitzar la detenció. Finalment la detenció s'ha dut a terme al carrer de Colom, lloc on s'ha amagat dels Mossos d'Esquadra durant cinc dies, des de dimecres passat. 

Pedro Crespo, la víctima

La víctima es tractava de Pedro Crespo, un home de 35 anys que va rebre dues punyalades, una al coll i l'altra al tors. En un primer moment, Crespo es va poder escapar després de rebre les punyalades però va caure malferit. De fet, instants després es va desplomar i va morir. El SEM va acudir al lloc dels fets als volts de les sis de la tarda però no va poder fer per salvar-li la vida.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on