Ciutadans Cambrils denuncia possibles irregularitats en una plaça de funcionari

El grup taronja considera «inadmissible l'adjudicació a dit» de la vacant

Imatge d'arxiu de funcionaris
Imatge d'arxiu de funcionaris | Economía y Finanzas

El portaveu del grup municipal de Ciutadans a Cambrils, Imanol Rico, considera que la plaça de tècnic a Ensenyament aprovada el passat Ple Municipal «es va aprovar sense els informes pertinents» i considera que la vacant «ja tenia nom».

«Més transparència»

Rico ha recalcat la necessitat d'un nou procés de selecció per l'oferta «tot i que el Govern no te intenció de fer-ho». El regidor considera «inadmissible l'adjudicació a dit d'una nova plaça de funcionari» i pensa que els actuals dirigents haurien de demostrar «més transparència i claredat en la gestió de personal» que fins i tot diu que pot estar posant en dubte l'actual Govern.

«L'Ajuntament de Cambrils no és l'empresa o negoci de ningú, és una administració pública que ha de seguir uns processos per crear noves places i adjudicar-les», ha assenyalat visiblement molest el polític. A més, remarca que la formació taronja està recopilant informació de la relació dels llocs de treball i ens els dos anys que porten investigant han vist «com s'apujaven els sous d'alguns treballs de forma arbitrària i en contra del que demanava la majoria del personal».

Per últim, Imanol Rico ha fet referència que la vacant que es va oferir es va crear «sense els mecanismes correctes i amb la intenció d'adjudicar-la sense el procés de selecció».

Un protocol per abordar les ocupacions

Aquesta mateixa setmana, Ciutadans i el Partit Popular van demanar al ple la creació d'un protocol d'actuació en casos d'ocupacions il·legals. Ambdues formacions estan d'acord en que suposa «un problema» i que atempten contra la propietat privada, a més del risc de seguretat que hi afegeixen a la zona.

El propi Imanol Rico va sol·licitar fer efectiu un canal de denúncia per tal de tenir contacte directe amb els Serveis Socials de l'Ajuntament i que es garanteixen les mesures de prevenció, seguretat i convivència que siguin necessàries.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on