El taller de Hyundai Reus celebra el cinquè aniversari amb una promoció per a la posada a punt del cotxe

El taller d'Augusta Car Hyundai a Reus compta amb diversos serveis perquè no li falti de res al vostre cotxe, i a més amb els millors professionals amb els quals us assegurareu un gran servei
Imatge de les instal·lacions de Hyundai a Reus.
Imatge de les instal·lacions de Hyundai a Reus. | Cedida

 

A Augusta Car Hyundai estan d'aniversari, més concretament el taller del seu concessionari oficial a Reus, ja que han arribat als cinc anys i per celebrar-ho han engegat una promoció, a partir del mes de maig i fins al juliol del 2018, perquè tothom pugui descobrir les seves instal·lacions i els seus serveis amb una oferta irrepetible. Tothom qui ho desitgi i visiti el taller de Hyundai Reus podrà gaudir d'una revisió + posada a punt del vehicle per tan sols 78 euros (el preu sense promoció és de 154 euros), i a més s'enduran un rentat d'interior i exterior del cotxe totalment de franc. La posada a punt del cotxe en aquesta promoció inclou el canvi d'oli, el canvi del filtre de l'oli, la comprovació dels pneumàtics i la comprovació dels nivells.

 

Al servei oficial de Hyundai Reus s'hi poden dur a terme les revisions de manteniment, reparacions mecàniques, reparacions pre-ITV, reparació de planxa i pintura. Tant si teniu un vehicle de la marca Hyundai com si no, podeu utilitzar les instal·lacions d'Augusta Car Hyundai a Reus per efectuar el mateix servei. Trobareu Hyundai a Reus al carrer de Mas del Tallapedra, 66. Podeu estar al dia de totes les novetats del concessionari fent-vos seguidors de la seva pàgina de Facebook, i també podeu contactar amb Hyundai Reus i conèixer més detalls sobre la promoció visitant la seva pàgina web.