Tornen els 'HyunDAYS' a Augusta Car: 58 cotxes a preus d'escàndol

Durant només vuit dies trobareu una àmplia gamma de vehicles Hyunday amb molt bons descomptes

Professionals del sector automobilístic us atendran a Augusta Car Tarragona.
Professionals del sector automobilístic us atendran a Augusta Car Tarragona. | Laia Solanellas

Després de l'èxit de la promoció que els concessionaris oficials d'Augusta Car Hyundai van oferir el passat mes de maig, amb els primers 'Hyundays' arriba ara una nova edició d'aquesta promoció única que inclou 58 vehicles de la marca que podreu aconseguir a preus realment bons i que estaran disponibles entre els dies 9 i 16 de juliol.

La campanya, que torna a portar el nom de 'HyunDAYS' es realitza a tots els concessionaris Hyundai de Tarragona i és limitada, per la qual cosa si hi esteu interessats, el millor és no perdre ni un minut i apropar-vos al concessionari més proper que tingueu per tal de conèixer de primera mà quins models estan subjectes a l'oferta i quins són els preus de venda especial que tindran durant aquests dies.

Entre els avantatges principals que trobareu en aquesta promoció destaquen els importants descomptes de fins a 6.000 euros sobre el preu habitual de venda que hi ha en molt dels models. A més, la promoció inclou també un primer any d'assegurança del vehicle de regal. Entre els models que hi podreu trobar destaquen el Kona, el Tucson o el Santa Fe, entre molts d'altres.

Vehicles amb bona relació qualitat-preu

Si esteu pensant a comprar un cotxe, heu de marcar la setmana vinent, la del 9 al 16 de juliol amb fluorescent al vostre calendari, doncs ja durant la primera part d'aquesta promoció, el passat mes de maig, els vehicles en oferta van tenir una molt bona sortida i es van esgotar ràpidament. No sempre hi ha l'oportunitat d'estrenar vehicle amb uns descomptes inigualables. Hyundai és una marca que s'ha fet un lloc entre les principals opcions a l'hora de comprar un vehicle pels seus trets característics: uns dissenys acurats i elegants i la tecnologia més avançada, digna d'una de les marques automobilístiques punteres. 

El concessionari oficial de Hyundai a Tarragona, Augusta Car.
El concessionari oficial de Hyundai a Tarragona, Augusta Car. | Laia Solanellas

 

Un altre factor determinant que fa que Hyundai sigui una marca amb cada cop més adeptes és el seu preu i la relació d'aquest amb la qualitat dels vehicles, que és excel·lent i un dels punts millor valorats pels clients. Així mateix, Hyundai és una de les marques més conscienciades amb el medi ambient i té una gamma de vehicles per a tots els gustos i necessitats des de vehicles més petits i ideals per circular per entorns urbans a gammes més esportives, juvenils, familiars o de gran format.

Els concessionaris Hyundai de casa nostra


Podreu descobrir tot el que ofereixen els HyunDAYS visitant el concessionari oficial de Tarragona, Augusta Car Hyundai, que també té delegacions a Reus, Cambrils, Tarragona, Valls i concessionari col·laborador a Montblanc. Als concessionaris, us atendran personalment, amb un tracte personalitzat, proper i amb màxima confiança per tal d'ajudar-vos a triar el vehicle que més s'ajusta als vostres gustos o necessitats. Quaranta anys d'experiència avalen la professionalitat d'aquesta marca i són la carta de presentació principal i la garantia de qualitat corroborada.

Trobareu el concessionari de Tarragona a la carretera de València 199 i també podeu consultar la seva pàgina web o seguir el seu Facebook per descobrir totes les seves novetats. També tenen operatiu el telèfon 977 552 414 per a consultes més ràpides i directes.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on