Hyundai et regala 2.000 quilòmetres de gasolina amb la compra d'un cotxe nou

Aquesta promoció d'Augusta Car Hyundai, que ja està en marxa, es pot aprofitar amb la compra d'un vehicle nou fins a finals de juliol

Feu el viatge que sempreu heu somniat estrenant cotxe i amb gasolina gratis.
Feu el viatge que sempreu heu somniat estrenant cotxe i amb gasolina gratis. | delCamp.cat

 

L'estiu és sinònim de llibertat, vacances, deixar-se anar i viure aventures. Quin millor company per aquest viatge que un vehicle que sigui capaç de complir les vostres expectatives i que arribi a tot arreu on us proposeu? A Augusta Car Hyundai tenen clar que la marca coreana us pot oferir el vehicle que s'adapta més a les vostres possibilitats i aspiracions, ja que compten amb una àmplia gama de cotxes que van des del petit i versàtil i10, fins al totpoderós i de fama mundialment coneguda, Santa Fe. Per què no aprofitar l'estiu per renovar cotxe?

En aquest sentit, a Augusta Car Hyundai han preparat una promoció perquè gaudiu encara més de les vacances estrenant cotxe nou. Per evitar que poseu més excuses per fer el viatge per carretera que sempre heu somniat, totes les persones que comprin el seu Hyundai fins al 31 de juliol rebran gratis 2.000 quilòmetres de benzina, o si ho prefereixen el primer any d'assegurança. 

El concessionari oficial de Hyundai a Tarragona, Augusta Car.
El concessionari oficial de Hyundai a Tarragona, Augusta Car. | Laia Solanellas

 

Tecnologia d'avantguarda i elegància natural

No us ho penseu més i descobriu l'univers Hyundai visitant el seu concessionari oficial a Tarragona, Augusta Car Hyundai, amb instal·lacions a Reus, Cambrils, Tarragona, Valls i col·laborador a Montblanc. Als seus concessionaris rebreu un tracte personalitzat i proper, amb la màxima confiança que dóna el fet que Augusta Car sigui una empresa consolidada, amb solidesa i solvència dins el món automobilístic, amb ni més ni menys que quaranta anys d'experiència. La satisfacció dels seus clients és la seva millor carta de presentació, però si visiteu les seves instal·lacions ho comprovareu en directe.

Allí podreu viure l'experiència 'Modern Premium', amb la qual podreu provar el vehicle que escolliu per satisfer la vostra curiositat o esvair els dubtes que tingueu. També hi trobareu una zona d'esbarjo amb Wi-Fi, esmorzar que se serveix cada matí i espai per fer un cafè tot llegint premsa especialitzada i els diaris del dia, un espai que també és molt útil si heu de dur el vostre vehicle al servei de taller d'Augusta Car.

També tindreu el compromís del concessionari d'oferir-vos un cotxe de substitució quan us sigui necessari, així com fer les vostres consultes o demanar cita prèvia al taller per Internet, facilitant-vos totalment els tràmits. Trobareu el concessionari de Tarragona a la carretera València 199, i si ho preferiu també podeu consultar la seva pàgina web o seguir les novetats al seu Facebook, així com trucar-hi al 977 552 414. Podeu veure les instal·lacions d'Augusta Car Tarragona en aquesta galeria de fotos.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on