Nàutica i conducció es donen la mà amb el primer E-Motion Experience a Cambrils

El dissabte 16 de juny es durà a terme la primera edició d'aquest esdeveniment on els assistents podran provar embarcacions i els nous models SUV de Volvo gràcies a Diselauto Tarraco

El moll del Club Nàutic de Cambrils acollirà el dissabte 16 de juny un esdeveniment únic que fusiona les passions de moltes persones, com són la nàutica i la conducció. Es tracta de la primera edició de l'E-Motion Experience, un esdeveniment en què els interessats en aquests dos sectors podran gaudir coneixent de ben a prop totes les novetats en aquest sector de la mà de Diselauto Tarraco i Hermanos Guasch.

 

Amb un horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores, des de l'organització es recomana que els interessats en participar en aquest esdeveniment confirmin la seva assistència i quin tipus de vehicles voldran provar omplint el petit formulari que trobareu en aquest enllaç. A més, tots els assistents al primer E-Motion Experience entraran en el sorteig de productes de 'merchandising' de la Volvo Ocean Race, i també invitacions per anar al Saló Nàutic de Barcelona que es farà a l'octubre.

 

Imatge promocional de l'esdeveniment.

 

Embarcacions i vehicles

En aquest esdeveniment que se celebra enguany per primer cop es podrà viure en primera persona l'emoció de les diverses opcions de mobilitat que hi haurà exposades, i en aquest sentit els assistents podran provar els nous SUV de Volvo i les embarcacions Beneteau. Gràcies a Diselauto Tarraco els participants podran conèixer de ben a prop i experimentar les sensacions que transmet el primer SUV compacte de Volvo, el nou XC40. 

 

Es tracta d'un vehicle pensat per a la vida urbana, amb un disseny expressiu i emmagatzematge ampli i ben distribuït, així com tecnologia intel·ligent que fan que la conducció sigui divertida i segura. És un cotxe ple d'innovacions que l'han dut fins al podi del món de l'automoció, i és que recentment va rebre el guardó Car of the Year 2018. A més del nou XC40, les persones que visitin l'esdeveniment també podran provar els models de la gama SUV de Volvo, XC60 i XC90. Diselauto Tarraco és el concessionari oficial de Volvo a la província de Tarragona, i el podreu trobar a l'autovía de Tarragona a Salou, 6, a Tarragona.