Seguretat, qualitat i cura pel medi ambient amb la potència sueca dels Volvo a Diselauto Tarraco

La marca de vehicles premium ofereix un gran ventall de vehicles, tots amb el segell de qualitat que ofereix la tecnologia i el coneixement suec dels Volvo. Diselauto Tarraco és el concessionari on hi trobareu la millor atenció i tots els models.

A Diselauto Tarraco trobareu tota la gamma de Volvo exposada.
A Diselauto Tarraco trobareu tota la gamma de Volvo exposada. | Laia Solanellas

 

Arriba un moment a la vida en què ho tenim tot ben assentat després de molt d'esforç i treball i ens mereixem un premi. Aquest autoregal pot venir de moltes maneres, però i si tan sols amb una inversió en pogués gaudir tota la família? Sí, esteu pensant bé: un cotxe nou sempre és beneficiós per a tothom, a més d'una bona forma de fer-se un merescut premi, ja que amb ell les possibilitats de diversió i gaudi diari són infinites.

Una de les marques que més present té ser polivalent i combinar l'eficiència en tots els camps és Volvo. Amb una àmplia cartera de vehicles de tot tipus, Volvo ha redefinit els seus dissenys els quals han passat de ser cotxes molt segurs però més austers, a vehicles actuals que combinen a la perfecció un disseny molt atractiu i tecnologia. A Diselauto Tarraco, el concessionari oficial de Volvo a Tarragona, hi trobareu tota la gamma de vehicles de la marca d'origen suec exposada, i no només això, sinó que tots ells estan matriculats perquè els clients els puguin provar i sentir en primera persona què se sent en conduir un Volvo.

Les instal·lacions de Diselauto Tarraco estan a l'autovia Tarragona-Salou.
Les instal·lacions de Diselauto Tarraco estan a l'autovia Tarragona-Salou. | Laia Solanellas

 

Cotxes ideals per a totes les etapes i necessitats

Al concessionari de Diselauto Tarraco podreu conèixer de primera mà tota la cartera de vehicles de Volvo, que abarquen tot tipus de necessitats i estils de vida: des d'esports, familiars, berlines, vehicles comercials, etc. El 'target' de la marca sueca és el de persones que tenen una vida assentada o un nivell adquisitiu estable, sense distinció d'edat i d'estil, ja que hi ha un Volvo per a cada cas.

Francisco Garcia, responsable de vendes i Customer Champion de Diselauto Tarraco, explica que «Volvo té tres pilars fonamentals: la seguretat, la qualitat i l'ecologia». Sobre aquestes bases s'assenta la construcció de cada cotxe de la marca sueca, és per això que pel que fa a la seguretat Volvo és capdavantera en tots els aspectes, en qualitat és una marca premium amb grans acabats i dissenyada pensant en el conductor i a més té molt en compte el medi ambient, amb característiques que el converteixen en un vehicle responsable amb la natura i les emissions.

 

Volvo és una marca premium amb un gran ventall d'opcions.
Volvo és una marca premium amb un gran ventall d'opcions. | Laia Solanellas

 

XC40: el nou model que ha enamorat

Segons Garcia, un bon model d'accés a la marca Volvo és l'V40. A partir d'aquí, els models van incrementant fins a setze opcions diferents: l'V60 que és una berlina familiar, l'V90, una berlina de grans dimensions, la gamma XC amb els SUV de diferents característiques,... Tots els models tenen la seva versió crosscountry, i compten amb tots els sistemes de seguretat de Volvo de sèrie, així com grans acabats interiors, una tecnologia a l'avantguarda amb conducció en assistència de nivell 2 —la més semblant a la conducció autònoma que existeix— i totes les garanties de la marca Volvo.

Sens dubte però, el model estrella de Volvo actualment i en moltes marques és el SUV. En la marca sueca destaca l'XC40, el seu SUV compacte i ple d'innovacions, amb un disseny que ha enamorat milions de persones, molt d'espai d'emmagatzematge i tecnologia intel·ligent, dissenyat per a la vida urbana però també per viure l'emoció de les escapades i aventures que us plantegeu per desconnectar del dia a dia.

Diselauto Tarraco compta amb taller propi que ofereix serveis integrals de manteniment.
Diselauto Tarraco compta amb taller propi que ofereix serveis integrals de manteniment. | Laia Solanellas

 

Atenció professional i a l'última

El concessionari oficial de Volvo a Tarragona, Diselauto Tarraco, ubicat a l'autovia Tarragona-Salou 6-8, compta amb unes instal·lacions molt àmplies i amb un servei amb els millors professionals. Allí podreu conèixer de ben a prop tots els models de Volvo i també provar-los, però a més també hi trobareu una gran cartera de cotxes de gerència per poder accedir a la marca de forma més senzilla amb els Volvo Selekt. Si el que busqueu, però, són vehicles d'ocasió, també hi trobareu una zona amb els cotxes d'Autokolecció, per a totes les butxaques i formats.

Per a Diselauto oferir un bon servei al client és molt important, així que si visiteu les seves instal·lacions sereu assessorats pels millors professionals, que us orientaran sobre quins són els vehicles que més s'ajusten a les vostres necessitats. A més, Diselauto compta amb un ampli taller que ofereix serveis integrals de manteniment, revisió, planxa i pintura, i inclou un servei de mobilitat pel client, així si heu de deixar el cotxe allí us acompanyen si és necessari al lloc que els hi indiqueu. També es premia la fidelitat a través del programa Volvo Loyalty que ofereix descomptes de fidelització en aspectes de manteniment del vehicle, les revisions, etc. Podeu trobar tota la informació per visitar Diselauto Tarraco a la seva pàgina web així com seguir totes les novetats al seu perfil de Facebook. També podeu veure el concessionari de Diselauto Tarraco visitant aquesta galeria de fotos.


Les millors fotos i vídeos de Tarragona! Segueix-nos a #instagram

A post shared by delCamp.cat (@tarragonadigital) on